Angeline Eugenia Ariestantya (@angelineugenia) | Female Daily
image-user-female-daily

angelineugenia · Angeline Eugenia Ariestantya

Beauty Newbie | 170 Beauty Points
4.5(209)

Rollover Reaction

Sueded! Lip and Cheek Cream

Umma

06 Oct 2020

recommends this product!

Selalu repurchase product ini dari dua tahun lalu! Udah coba bermacam-macam shadesnya but my favourite is always Umma! Warnanya bagus banget di kulit aku, formulanya enak banget buat dipakai dan juga super long-lasting. Will never move to another product, i think

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Brand website

0
4(3792)

Cosrx

AHA/BHA Clarifying Treatment Toner

06 Oct 2020

recommends this product!

This is my first time ever trying korean skincare for toner, biasanya emang langganan Pixi glow tonic. And i could say that this is a good product to substitute it. Pas pertama kali pake superrr kaget karena blackheads bener-bener langsung keangkat semua di kapas dan ti ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Tokopedia

0
4.6(97)

HUXLEY

Anti Gravity Cream

06 Oct 2020

recommends this product!

Holy grail product! I have combination skin, oily ok the T-zone and dry on the other parts. After two weeks of using this product, udah kerasa banget kalau bagian yang kering langsung moist. Apalagi kalau di pakai malam hari sebelum tidur, pagi-pagi muka glowy banget ta ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Brand website

0
4.2(925)

Son & Park

Beauty Water

06 Oct 2020

recommends this product!

I used to have my doubts when I first encountered this product but then turns out this product is really THAT good. dulu fikirnya karena banyak yang review product ini super multi-function jadinya ga akan maksimal efeknya tapi ternyata bagus banget NANGIS huhu! HIGHLY R ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Tokopedia

0
4.2(33)

HUXLEY

Toner : Extract It

06 Oct 2020

recommends this product!

I love love LOVE this product. selalu repurchase sekarang udah beli kelima kalinya. definitely recommended 10 out of 10 i would say. mau lagi di negara tropis atau pun di negara dingin selalu bikin kulitku nyaman dan bersih

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Brand website

0