Amanda Subiakto (@amandasbkt) | Female Daily
image-user-female-daily

amandasbkt · Amanda Subiakto

Beauty Newbie | 95 Beauty Points
4.5(36)

Yves Saint Laurent

Black Opium Eau de Toilette

16 Oct 2019

If you're not that into sweet perfume but are looking for a sweet/gourmand perfume yang ngga terlalu childish(?), this perfume is for you! Cocok banget buat dipake ngedate/kondangan/atau acara lainnya di malam hari. A woman who wears this will instantly give a vibe of m ... Read more

0
4.1(59)

Anna Sui

Secret Wish

Fruity

16 Oct 2019

This perfume takes me back to my teenage years! Dapet ini awalnya karena kado, pas dicium beneran wanginya enak bangeeet dan light, nggak bikin pusing. Packaging juga cantik banget, bagus dipajang even udah habis pun. Kekurangannya cuma nggak tahan lama. Overall, it's o ... Read more

0
4.2(208)

Miniso

British Pear & Freesia Eau de Toilette

16 Oct 2019

I was quite surprised by this at first! Bener-bener dupe Jo Malone yang English Pear. Only difference is somehow di aku baunya strong banget, nyegrak. Cukup awet juga baunya and the packaging is travel friendly! Worth it banget untuk harga 60k.

0