Alalif (@alif92) | Female Daily
image-user-female-daily

alif92 ยท Alalif

Beauty Advisor | 4976 Beauty Points
4.1(27 reviews)
Herbal EssencesHerbal Essences Bio Renew

Repair Argan Oil of Morocco

alif92 doesn't recommend this product!

6 days ago

+ Beli pas ada harga murah (B1G1) + Quantity nya banyak (maksudnya isi produknya) + Aroma/bau shamnpoo nya juga lumayan wangi - Aroma nya nggak awet di kepala - Tetap bikin rontok rambut - Bikin nambah ketombe

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
4.4(74 reviews)
PURITOPurito Centella Green Level Unscented Sun SPF 50+ PA++++

alif92 recommends this product!

23 Sep 2020

Iโ€™ve been using this for the past 2.5 months and it made me ditch my previous favorite sunscreen (SNP, I love you but I hate your fragrance). This creamy SPF that actually are pretty moisturizing and soothing while still being so light. Also, it comes with powerful anti ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Tokopedia

1
4.5(186 reviews)
KlairsSoft Airy UV Essence

alif92 recommends this product!

25 Aug 2020

Jadi ini kedua kalinya aku trial pakai SS Klairs. Tekstur nya ringan, no whitecast, mudah banget di aplikasikan ke wajah. No fragrance/scent juga. Sayang banget, trial kedua ini, kulitku masih nunjukkin reaksi yang sama. Beberapa jam pemakaian, langsung muncul jerawat k ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.6(9 reviews)
Coco BlancOligo Hyaluronic Acid 5000 Toner

Toner

alif92 recommends this product!

22 Aug 2020

๐™๐™๐™š ๐™‡๐™–๐™— ๐˜ฝ๐™ก๐™–๐™ฃ๐™˜ ๐˜ฟ๐™ค๐™ช๐™ญ ๐™Š๐™ก๐™ž๐™œ๐™ค ๐™ƒ๐™ฎ๐™–๐™ก๐™ช๐™ง๐™ค๐™ฃ๐™ž๐™˜ ๐˜ผ๐™˜๐™ž๐™™ 5000 ๐˜ฟ๐™– ๐™๐™ค๐™ฃ๐™š๐™ง ____________________ ๐Ÿ’ง๐™‹๐˜ผ๐™Š 12๐™ˆ // 200 ๐™ข๐™ก ๐™๐™š๐™ซ๐™ž๐™š๐™ฌ Has a watery texture that is absorbed very quickly and no tackiness at all. The 5000 Da represents the low- molecu ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.5(15 reviews)
M+maggie glow

maggie glow acne pimple cream

alif92 recommends this product!

06 Aug 2020

โ€ข Aku pakai ini udah jalan hampir 3 bulan dan masih sisa sedikit lagi untuk aku habisin, karena aku pakainya kalau ada jerawat yang mau mateng aja โ€ข Pas diaplikasikan ke jerawat yang aktif dan gede, itu perih banget seriusan. Perihnya bertahan 1-2 menitan kalau di aku. ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

2
4(21 reviews)
IsntreeClear Skin BHA Toner

alif92 recommends this product!

29 Jul 2020

๐ˆ๐ฌ๐ง๐ญ๐ซ๐ž๐ž ๐‚๐ฅ๐ž๐š๐ซ ๐’๐ค๐ข๐ง ๐๐‡๐€ ๐“๐จ๐ง๐ž๐ซ I've been using this toner for the last two months and to sum it up, this is a hydrating BHA toner. At least, that's the way it worked out for me ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ฆ Texture : clear watery texture and no scent at all. Doesn't leave ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
3.3(4 reviews)
Dr. GR.E.D Blemish Clear Soothing Cream

alif92 recommends this product!

25 Jul 2020

Personally, i do like the lightweight texture and it gives a cooling sensation upon application, helped soothe my skin, and how it moisturized my skin. Unfortunately, I don't notice any difference in terms of clearing acne and redness. Also, this product has silicones t ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
5(1 reviews)
RovectinAqua Activating Serum

alif92 recommends this product!

18 Jul 2020

๐™๐™š๐™ซ๐™ž๐™š๐™ฌ Bahasa ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Aku udah pakai ini sekitar 4 bulan ~ on and off tentu saja, nggak rutin setiap hari pakai. Serum ini ringan, seger, nggak berat atau bikin greasy/oily. Aku pakai sekitar 2-3 pumps dan aku aplikasikan ke seluruh wajah terus lumayan kerasa moistur ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
4.5(63 reviews)
By WishtrendMandelic Acid 5% Skin Prep Water

alif92 recommends this product!

07 Jul 2020

This product has a sharp smell when I open it but when I apply it, somehow that scent normally fade Overall, I did like this product! I saw some brightening effects on my forehead, but this is a definitely a gradual thing. So here you go, to all the people normal-sensit ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

2
4(658 reviews)
SomethincAHA BHA PHA Peeling Solution

alif92 recommends this product!

11 Jun 2020

๐Ÿ”บTekstur nya cair, mudah netes dan tumpah (hati-hati ketika mengeluarkan produk nya) ketika di aplikasikan ke wajah ๐Ÿ”บPositif nya, mudah menyerap ke kulit ๐Ÿ”บBeri waktu maksimal 10 menit, lalu bilas --- โœ“Pengalaman pakai ini selama 2.5 bulan, seminggu 2 kali dan kadang ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Tokopedia

0