Alexandra (@alexacgnwn) | Female Daily
image-user-female-daily

alexacgnwn · Alexandra

Beauty Guru | 13153 Beauty Points
4.8(27 reviews)
Yves Saint LaurentTatouage Couture Liquid Matte Lip Stain

23 Singular Taupe

alexacgnwn recommends this product!

6 days ago

YSL makeup never fails me, especially their lip products. Ini teksturnya cair, ink-like texture gitu, pigmented and it has a matte finish. Bisa dipakai seperti lip tint (dab and blend) or seperti liquid lipstick (coat the entire lips). It's very smooth, pas di-apply ngg ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : SOGO

0
4.3(3 reviews)
AriulWatermelon Hydro Glow Gel Mist

-

alexacgnwn recommends this product!

6 days ago

Saw a couple of friends using this on Instagram dan emang lagi butuh face mist, so I bought one recently. Sesuai dgn namanya, it's a gel-mist, jadi pas di spray ke wajah itu not as wet as regular face mist, dan keluar dari nozzlenya juga nggak sebanyak regular face mist ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Sociolla

3
4.7(7 reviews)
I Trust NatureSpirulina Gel Cleanser

alexacgnwn doesn't recommend this product!

19 Nov 2020

You know, for the price, this cleanser is small - and it's a local brand. I hate to burst the bubble but hey, there are other local cleansers that work way better and cost less compared to this overpriced spirulina thingy (check out Biyu & Harlette for local cleansers). ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.4(10963 reviews)
VaselineRepairing Jelly (Pure Petroleum Jelly)

alexacgnwn recommends this product!

19 Nov 2020

It is what it is, petroleum jelly. Occlusive dan efektif untuk mengunci moisture didalam kulit, however I don't think it's moisturizing. Melembapkan dan mengunci kelembapan itu beda, I think kulit harus lembap dulu baru bisa lock moisturenya, kalau kulit kering kerontan ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Watson

0
4.2(59 reviews)
BLP BeautyCheek Stain

Butter Scotch

alexacgnwn recommends this product!

16 Nov 2020

I would say this is a very pretty shade for a blush. Perfect buat yang nggak terlalu suka pink blushes (like me!). Dia teksturnya cair dan gampang di blend, hasilnya pun natural dan aku suka banget pas pigment nya itu mulai sheer out di wajah. Warna Butterscotch ini a l ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Brand website

0
3.8(199 reviews)
CliniqueDramatically Different Moisturizing Lotion Plus

alexacgnwn doesn't recommend this product!

10 Nov 2020

Clinique ini salah satu brand skincare yang aku coba pas pertama2 aku eksperimen sama beauty product. Pas itu aku memang pilih Clinique karena dia sudah ada rangkaian 3-step yang cleanser, toner dan moisturizer, set yang aku beli moisturizernya ini, dan dulu aku nggak s ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Official Brand Store

0
3.8(5 reviews)
CliniqueMoisture Surge CC Cream Hydrating Colour Corrector Broad Spectrum SPF 30

Natural

alexacgnwn doesn't recommend this product!

10 Nov 2020

I like the packaging, it's a tube dan gampang di squeeze out. Teksturnya pun creamy dan light, tetapi pas dipakai itu dia nggak nge-set, so it feels like dia cuma sit on top of my skin aja, dan kalau wajah ga sengaja kena tangan, bakal transfer. Coveragenya sih lumayan ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.1(8 reviews)
ChanelVitalumiere

30 Cendre

alexacgnwn recommends this product!

10 Nov 2020

Mine was shade 20 Clair - and it's beautiful. Liquid foundation ini coveragenya medium to full (it's buildable) dan rasanya ringan pas dipakai. Finishnya satin, jadi wajah tuh kelihatannya masih ada dimension dan a bit of shine. Very comfortable to wear, aku pakai acara ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.2(546 reviews)
LaneigeWater Sleeping Mask

Lavender

alexacgnwn doesn't recommend this product!

10 Nov 2020

There is a reason kenapa produk ini duduk di vanity aku udah lama banget - yaitu jarang dipakai. Teksturnya gel dan ketika dipakai ada cooling sensation sedikit, lighweight dan mudah diratakan. But it just sits on top of my skin. Nggak terserap kedalam kulit, cuma diata ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Sephora

0
4.7(38 reviews)
Rose All Day CosmeticsDon’t Forget Sunscreen

alexacgnwn recommends this product!

09 Nov 2020

Awalnya beli karena packagingnya lucu, mirip Chanel hand cream. Tapi pas nyobain, ternyata sunscreen ini bagus juga. Teksturnya seperti light lotion dan gampang diratakan, nggak terasa berminyak maupun lengket. Hasilnya juga natural agak dewy gitu. I did not notice any ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Sephora

0
Prev
Next