Lorensia Cynthia (@akari90kkb) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

akari90kkb Β· Lorensia Cynthia

Beauty Enthusiast | 1457 Beauty Points
4.3(748 reviews)
PIXYLip Cream

11 Gaudi Orange

30 Jan 2019

This lipstick is creamy at first but after that it's makes my lips dry... but it's okay this lipstick is cheap anyway... I don't really like the colour but I'm gonna wear it anyway XDDD the pigmentation are good thought..

0
4.4(100 reviews)
PurbasariPurbasari Lipstick Matte

No. 86

30 Jan 2019

I love this bold lipstick the colour is so pigmeted and the price is very cheap... maybe I'm gonna buy other colour because despite the cheap price this lipstick quality are good it's matte but not dead matte... more like creamy and I like that ❀❀❀

0
4(411 reviews)
PurbasariLipstick Color Matte

83 Pirus

30 Jan 2019

I love this bold lipstick the colour is so pigmeted and the price is very cheap... maybe I'm gonna buy other colour because despite the cheap price this lipstick quality are good it's matte but not dead matte... more like creamy and I like that ❀❀❀

0
4.1(76 reviews)
PurbasariLipstick Color Matte

91 Opal

30 Jan 2019

I love this bold lipstick the colour is so pigmeted and the price is very cheap... maybe I'm gonna buy other colour because despite the cheap price this lipstick quality are good it's matte but not dead matte... more like creamy and I like that ❀❀❀

0
4.5(6 reviews)
Colourpop CosmeticsSol Pressed Powder Eyeshadow Palette

30 Jan 2019

This palette is amazing... the eyeshadow are pigmented and the colour are opaque ❀❀❀❀ Perfect for summer looks.. There is fallout but not so much.. and this palette are worth the price.. the mirror is big packaging is sturdy ❀ I really love this palette ❀❀❀❀❀

0
4.5(361 reviews)
Wet n WildMegaglo Highlighting Powder

Precious Petals

17 Oct 2018

this highlighter is really pretty.. Cheap and blinding... easy to blend... warnanya pas rada peach peach gitu cantik banget buat dipake tidak powdery dan falloutny ga banyak.. untuk kelas drugstore produk ini bagus bangettt...

0
3.5(2 reviews)
Holika HolikaHeartful Moisture Lipstick

CR301

19 Sep 2018

Lipstick ini lipstick nude dan moisturizing lipstick. tapi warnanya kurang bgtu keluar di bibir aku. jadi jarang dipake. aku suka sama heart shape ny sih imut lucu gimana gtu. trus packaging ny jg lucu. tapi ga cocok buat aku. ini bisa dipake sih buat gradation lips.

0
3.2(33 reviews)
RimmelLasting Finish 25hr Foundation With Comfort Serum

19 Sep 2018

Foundation pertama yang aku punya... teksturnya rada thick untuk ukuran liquid tapi coverage ny kurang mnrt aku. udah gitu berasa berat di muka. ga akan repurchase ini lagi karena udah nemu holy grail drugstore foundation yaitu wet n wild photofocus. hargany lbh murah d ... Read more

0
3.7(103 reviews)
L.A. GirlHD Pro Conceal

Green Corrector

19 Sep 2018

bagus untuk nutupin merah merah di wajah tapi kurang bisa buat jerawat merah merah. udah gitu produk ini ada paraben nya jadi mrmutuskan untuk ga repurchase. karena produknya ga se wow itu walaupun harganya murah.

0
4(132 reviews)
L.A. GirlHD Pro Conceal

Pure Beige

19 Sep 2018

menurut aku ini coverage nya kurang bisa nutupin jerawat terus ada paraben nya makanya sekarang udah ga dipakai lagi.. concealer ini ga se wow yang saya bayangin gara'' produk ini saya kira liquid concealer emang coverage ny kurang tapi skrng dah nemu liquid concealer y ... Read more

0