Ajeng Ratna (@ajengrat1811) | Female Daily
image-user-female-daily

ajengrat1811 · Ajeng Ratna

Beauty Guru | 14257 Beauty Points
4.7(349)

Yves Saint Laurent

Pure Shots Night Reboot Serum

06 Apr 2021

recommends this product!

tepat 6 hari aku udah cobain pake ini! so far so good! kemaren kulit lg kering bgt sampe flaky dan kasar gt. sebenernya agak ga berani pake ini karena mengandung Glycolic Acid, tapi ternyata bekerja dng sangat baik! kulit jadi membaik, bahkan bekas jerawat yg menghitam ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.5(6)

Syca

Lash Out love

Dazzling

02 Feb 2021

recommends this product!

one of my favorite eye products is mascara (my most fav is brow product)! that’s why i’m a bit picky when it comes to choosing the right formula of mascara. i don’t like when it’s too clumpy, too wet, too thick, too longlasting that it’s hard to take off, and easy to sm ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Brand website

0
4.4(574)

Neutrogena

Hydro Boost Water Gel

12 Jan 2021

recommends this product!

OMG! i never thought i need this until i try this. aku suka banget pake ini.. efeknya di kulitku bener2 bikin kulit ku lembab dan ademmmm bgt efeknya. tekstur nya kaya gel, dan menyerap dengan cepet. abis itu gaada sensasi lengket atau apapun. besok pagi nya pun kulit t ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.8(30)

SECONDATE

Instapeach Eyeshadow Palette

23 Nov 2020

recommends this product!

it’s a perfect peachy tones in one palette! for a non-daily user of eyeshadow palette, i have to say that this is such a good collection for you to have as the shades are so versatile and the quality is really good! it is so beginner friendly, yet such a good collection ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.8(1118)

L'Oreal Paris

Revitalift 1.5% Hyaluronic Acid Serum

11 Oct 2020

recommends this product!

so, on Oct 9th, Female Daily and Loreal Paris invited 100 FD members to join zoom meeting with several speakers (including teh Hany!) to talk about ths : Loreal Paris Revitalift 1.5% Hyaluronic Acid Serum. serum ini mengandung Macro HA, yg bekerja di permukaan kulit, me ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Female Daily Event

0
4.6(26)

Rose All Day Cosmetics

Eye Cheek You Pot x Stephanie Rose

Wosé All Day

08 Oct 2020

recommends this product!

got this from their web during sale and it was one of the best decision in my life! LOL. loving this shade so much. tadinya mau pick the Nurcracker one, tp takut malah ga keluar gt warna nya. the formula is so unique. cream to powder gitu. pigmentasi nya buildable. warn ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Brand website

0
4.8(12)

Rose All Day Cosmetics

Eye Cheek You Pot

Sunset Boulevard

08 Oct 2020

recommends this product!

got this from their web during sale and it was one of the best decision in my life! LOL. loving this shade so much. tadinya mau pick the Nurcracker one, tp takut malah ga keluar gt warna nya. the formula is so unique. cream to powder gitu. pigmentasi nya buildable. warn ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Brand website

0
4.7(20)

Syca

Tint Balm

Coral Sand

08 Oct 2020

recommends this product!

i’m a big fan of gloss and tinted lip balm. so i’m very picky with them. Syca sent me this and Soft Shell and i love them much! at first, aku pikir ‘ya gabisa dong yaaaa menggantikan lip balm’ tp ternyata bs tuh. hahahaha.. klo malem mungkin butuh lip mask atau butter y ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Brand website

0
4.4(14)

Rollover Reaction

Slicked! Lip Glass

Marron

08 Oct 2020

recommends this product!

pecinta lip gloss, mana suaranyaaaa? wajib punya ini! klo kamu suka sm Gloss Pill nya RADC, you would love this too! formula mirip, tp ini slightly lebih thick which is nice. warna nya bagus banget!! finish nya tuh bener2 bikin bibir tuh basahhhh tp ga lengket goopy spi ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Beauty Studio

0
4.7(131)

Somethinc

Copy Paste Breathable Mesh Cushion

Coco

08 Oct 2020

recommends this product!

kemana aja gueeee baru nyoba ini beberapa bulan terakhir. hits nya dr jaman kapan, dan baru nyoba ini sekarang. indah banget finish nya di kulit. bener2 kaya healthy skin gt. ga dempul, ga berat, coverage nya oke dan bs di build jg. shade Coco ini keterangan di aku, tp ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Brand website

0
Prev
Next