Adinda Widya (@adinda_putri96) | Female Daily
image-user-female-daily

adinda_putri96 · Adinda Widya

Beauty Advisor | 3666 Beauty Points
4.4(28)

Dear Me Beauty

Perfect Gloss Lip Liquid

Dear Audrey

23 May 2020

recommends this product!

I’m not a fan of glosses, AT ALL! It’s super sticky and weird and making my lips look bigger! But this one is one of the product that makes me fall in love with lip gloss; besides Madame Gie one (which is also amazing btw). Awalnya ragu mau beli tapi krn gak pernah puny ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.6(29)

Dear Me Beauty

Perfect Matte Lip Coat Snoopy Edition

Dear Marcie

23 May 2020

recommends this product!

Hmmm.. I’m torn about this product. One side, I’m loving how consistent DM been making their lip products with the same quality, which is non-drying, sticky nor cracking BUT on the other side, I’m a bit disappointed that Dear Marcie didn’t give me the color I’m hoping f ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Tokopedia

0
4.5(37)

Dear Me Beauty

2-in-1 Velvet Veil

Dear Grace

23 May 2020

recommends this product!

Belinya bareng Dear Winna kalo gak salah tapi satunya dicolong orang, yaudahlah ya. Eniwei, Dear Grace is such a BRIGHT and FRESH orange, almost exactly like orange’s peel and it could brightens up your entire face even when you’re wearing nothing or basically, just... ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

1
4.8(152)

BLP Beauty

Lip Glaze

Poppy Jam

23 May 2020

recommends this product!

Produk pertama dari BLP Beauty yg didapat dengan harga diskon jadi tinggal 42rb saja HAHAHAHAHA! Senang sekali hati ini! On the serious note, salah satu lip gloss yg sangat enak dan nyaman banget dipake, gak lebay pula shine-nya (gak kayak abis makan gorengan gitu lah) ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Brand website

0
4(24)

Emina

Soulmatte Lipstick

06 Red Queen

28 Jul 2019

One of the best red lipstick shade I’ve ever used on my lips from local brands. It’s highly pigmented but not drying, also really easy to blend. One swipe could cover the entire lips for me. Deep red is always my go-to and this one does the job so nicely!

0
4.6(1009)

Emina

Lip Mask

28 Jul 2019

Hal pertama yg ternotice adl packagingnya yg menyerupai Laneige TAPI itu bukan masalah. Toh banyak banget produk yg packagingnya mirip satu sama lain. Hal kedua adl bau semangkanya yg bener2 seger! What I love the most about this lip mask is there’s no petroleum jelly o ... Read more

0
4.5(895)

Emina

Cheeklit Pressed Blush On

Cotton Candy

28 Jul 2019

SUKAAAAA!!! Awalnya beli krn hanya varian ini aja yg diskon dan awalnya skeptis juga krn tau sendiri kalo warnanya pink ngejreng gini dan lumayan pigmented tapi setelah aku pake, warnanya cukup subtle dan gampang diblend pake brush. Ketahanan warna bisa sampe 3-4 jam ka ... Read more

0
4.5(206)

Garnier

Black Serum Mask Pure Charcoal

Black Rice

28 Jul 2019

Kirain bakalan bisa menutup atau ngeblur pori2 kayak varian black algae tapi ternyata nggak, walau sensasi minty pas dipake tetep ada. Overall ketahanan hydratingnya juga lumayan bagus dan baunya juga enak. Repurchase? No

0
4.3(546)

Garnier

Black Serum Mask Pure Charcoal

Black Algae

28 Jul 2019

FREAKING LOVE THIS! Pernah liat review di Twitter kalo masker ini bisa buat nutupin pori2 hanya dalam sekali pake, jadi bisa dibuat base sebelum makeup biar poreless. Ya udah jelas dong kalo aku gak percaya gitu aja, apalagi klaimnya “hanya dalam sekali pake” itu tapi k ... Read more

0
4.3(528)

PIXY

UV Whitening 4 Beauty Benefits Conceling Base

01 Natural Beige

27 Jul 2019

Concealer hasil hibahan dari temen deket hahaha. Suka sama packaging dan formulanya—dia creamy dan cukup gampang diblend meski pake tangan, apalagi harganya juga murce kannnn!! Sayangnya oh sayangnya, meskipun ini shade paling terang tapi tetep terlalu gelap di mukaku : ... Read more

0
Prev
Next