Adelya Alexandra Ruby (@adelyanp) | Female Daily
image-user-female-daily

adelyanp · Adelya Alexandra Ruby

Beauty Advisor | 6169 Beauty Points
4.5(2 reviews)
3CESlim Eyebrow Pencil

Ash Black

16 Jun 2019

I like this eyebrow pencil, a lot. Especially for the packaging; slim as it claimed. but i gotta be honest that it’s quite stiff. BUT THEN, knowing the fact that it stays on your brows the whole day makes me gonna repurchase this, with another shade.

0
4.6(68 reviews)
GlossierCloud Paint

Dusk

16 Jun 2019

my favorite cream blush, by far. I don't mean that lightly either, this stuff lasts so long compared to other brands I've used and it is so creamy and natural looking😍. I bought all four colors for my ivory skin and wear them daily, they easily blend with your fingers ... Read more

0
3.6(2065 reviews)
MaybellineBaby Skin Instant Pore Eraser

16 Jun 2019

stlh pake ini, complexion emg jadi easy to apply dan diratain di wajah ga ada patchy. it makes my makeup last longer and less-creasing. but bcs my skin type is sensitively oily, the product can not ‘press’ oil production on my face (dr awal jg emg produknya ga claim abt ... Read more

0
4.3(161 reviews)
OriflameTendercare Oriflame

16 Jun 2019

kandungan Emolien, Beeswax dan Vitamin E yg ada di tender care ini berfungsi bgt untuk menutrisi bagian kulit yang kering. Produk ini multifungsi, bisa diaplikasiin di bibir yg kering, bagian mata, siku atau jg tumit yg kasar, bisa jg di kutikula kuku. aku bahkan pke sb ... Read more

1
3.9(357 reviews)
MaybellineBaby Lips Love Color

Pink Lolita

16 Jun 2019

what has struck me about these lip balms is that they are so super-smooth and easy to apply. they just glide on the lips like butter. in spite of having SPF 16 or something, these don’t leave any sort of whitish-cast behind. my lips look and feel really soft and healthy ... Read more

0
3.3(79 reviews)
PIXYPixy Waterproof Mascara

Blue

16 Jun 2019

utk yg punya lashes yg udh lumayan panjang dan agak lebat, applicator dr pixy ini memudahkan bgt utk di apply on top of your upper-lower lash krn bentuknya agak melengkung dibagian ujungnya. tapi krn aku punya lashes yg pendek dan tipis, aku msh agak susah menurutku. fo ... Read more

0
4(21 reviews)
NYXSoft Matte Lip Cream

Antwerp

16 Jun 2019

kalo dibibir aku antwerp ini warnanya jadi pink coral, tapi yang pink nya lumayan kenceng ketimbang coral nya sendiri, so-so lah kalo dibibir. but in my experience, more than 2 layer the result will changing deskripsiinnya (rasanya kaya menggumpal aja dibibir dan hasiln ... Read more

0
3.7(126 reviews)
NYXSoft Matte Lip Cream

Milan

16 Jun 2019

shade Milan jadinya ini deep pink di aku, dengan cool undertone, dan cenderung keunguan muda eventhough ga seungu muda shade Sydney. aku pake Milan biasanya buat base utk gradiant lips look. texturenya as described; creamy, smooth, not sticky, and easy to swipe. aku sen ... Read more

0
3.9(142 reviews)
NYXSoft Matte Lip Cream

Ibiza

16 Jun 2019

utk shade Ibiza, its unpredictable shade for me, the colors change to red watermelon on my lips. unlucky me deh, niatnya rosy pink jadi red watermelon. although, the color/shade is red, actually it still wearable for daily look.

0
3.9(434 reviews)
NYXSoft Matte Lip Cream

San Paulo

16 Jun 2019

shade San Paulo ini warnanya cantik banget, bikin muka aku keliatan seger aja, karena ga terlalu ngejreng atau terlalu tua. formulanya cukup thick, tapi ga bikin berat waktu di pake di bibir. wangi nya jg super enakk it tastes cake alike(?) tp ga berlebihan.

0
Prev
Next