Valery Desylva Kuswandi (@Valerydk) | Female Daily
image-user-female-daily

Valerydk · Valery Desylva Kuswandi

Beauty Newbie | 240 Beauty Points
4.3(61)

Lacoco

Daily UV Counter Gel SPF 50++

02 Dec 2020

recommends this product!

YES YES YES AND BIG YES for this product, I really love it. Sunscreen terbaik sampai sekarang, sama sekali nggak buat oily, kusam, greasy, bahkan buat ngeblend nya aja mudah bangetttt terus juga sunscreen ini ringan di kulit nggak berat sama sekali

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.3(365)

Skin Aqua

Tone Up UV Essence SPF50+ PA++++

02 Dec 2020

doesn't recommend this product!

Well buat pertama Kali nyobain product ini first impression aku sih nggak bagus ya gais, soalnya udah berekspetasi tinggi juga sih sama product ini, banyak yg recommend product ini Dan cocok tapi pribadi di aku sama sekali kurang cocok apalagi buat kulit agak kusam Dan ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.2(7629)

Skin Aqua

UV Moisture Milk

02 Dec 2020

recommends this product!

For the first time I am used this product it little bit greasy, and make my face little bit itchy, but after continue to use this product, it's not bad as for the first time, and it fell good, moreover before you make up, and u used this, well your face fell elastic

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4(1376)

Scarlett

Whitening Acne Serum

02 Dec 2020

recommends this product!

For you who want to try this product, just go and check out this product, I fell for this this product just for the first time applying this product touch my face. This product make my face more glowing, from the first time I am used it until now, I don't have a problem ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
3.3(142)

Hiruscar

Post Acne Gel

02 Dec 2020

doesn't recommend this product!

Buat aku, ini nggak ngaruh sih sama sekali ke bekas jerawat aku. Mungkin karena bekas jerawat aku juga lumayan Deep kali ya jd pemakaian nya lebih lama?, But maybe you can try another product, but again if you want to try, just try it on and see the results

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.1(42)

Etude House

Etude Zero Sebum

02 Dec 2020

recommends this product!

Bagus banget buat kulitnya yg berminyak bisa pake ini gais, kulit jd nggak terlalu greasy dan nggak terlalu powdery buat kulit, and this product easily to apply, just tapping it to your face. I recommend for you to buy guyss, buy it and try it.

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.3(1121)

Skin1004

Madagascar Centella Asiatica Toner

02 Dec 2020

recommends this product!

For me I highly recommend this product. Toner exfoliating ter the best for my skin, bener bener ngangkat kulit mati aku Dan bikin kulit aku terasa lebih lembab, Dan bagus banget buat nenangin jerawat yg meradang❤️❤️❤️❤️❤️

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.6(145)

BLP Beauty

Lip Coat

Bloody Mary

02 Dec 2020

recommends this product!

Pertama Kali pakai product ini diberikan oleh teman saya di Hari ulang tahun saya yg. Packaging nya bagus, warnanya cocok untuk kulit muka saya, waktu makan juga warnanya stay and I would hardly recommend this product for you're to try❤️

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Gift

0