Stella V (@Stellav) | Female Daily
image-user-female-daily

Stellav · Stella V

Beauty Rookie | 580 Beauty Points
4.3(2103)

Hada Labo

Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion

30 Jul 2020

recommends this product!

Buat beginner & pelajar, ini toner yang sangat pas banget untuk kalian secara usia & harga hehe. Dia hydrating & gak bikin oily. cocok banget untuk combination- oily skin. Produk ini minimalis, no fragrance, light weight, pokoknya cocok untuk yang masih mau coba2 skinca ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.4(24)

The Inkey List

Retinol Serum

19 Jul 2020

recommends this product!

This product doesn't smells bad (kinda herbal in my opinion), it glides and absorbs easily into the skin. However, I don't see big changes yet as retionol supposed to do. Lebih cocok untuk sensitive skin & retionol beginners. I was using retinol (vitacid) when i was 19 ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
4.6(4250)

Laneige

Lip Sleeping Mask

03 Jul 2020

doesn't recommend this product!

Beli ini pas dulu travelling ke korea. I swear, i tried to love this product. In almost 1 year, i give it a chance several time. But.. results nya selalu sama. Pakai ini selalu bikin bibirku besokannya jadi kering, lalu kulit bibir ku jadi kayak mengeras & kasar gitu, k ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.5(11682)

Vaseline

Repairing Jelly (Pure Petroleum Jelly)

28 Jun 2020

recommends this product!

Ini produk sejuta wanita banget (bahkan pria hehehe), karena ini super versatile. Awal pakai ini buat bibir yang kering pas Desember di HK. Bibir ku super rewel, tapi ini seriously doesn't give me any bad reaction which i find it rare (it's usuall for me to get bad reac ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Gift

0
4.3(150)

Dior

Dior Addict Lip Tattoo

351 Natural Nude

28 Jun 2020

recommends this product!

Pakai ini pas baru awal launch sampe bela2in jastip ke teman yang kebetulan ke US. My lip is very sensitive and would dry easily. Lip tint ini warna nya very natural, aku lebih suka pakainya tipis aja. Pakai ini gak berasa berat, like I'm not wearing anything. Tapi untu ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Jastip

0
4.2(7084)

Skin Aqua

UV Moisture Milk

27 Jun 2020

recommends this product!

Sunscreen ini harganya terjangkau & banyak review bagus, that's why I'm start using this. Konsistensi nya milky & watery. Pas dipakai ke wajah jadi ada sedikit shine nya. But this sunscreen won't give any white streaks.. However, somehow for some people this can be irri ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Guardian

0
3.9(315)

The Body Shop

Camomile Silky Cleansing Oil

27 Jun 2020

recommends this product!

I forgot when i first using this, it's when Caroline Hirons began emphasize the importance of double cleansing, and she introduced this cleansing oil. At that time i used quite heavy foundation to cover up my acne. This doesn't irritates my skin, in some way it calms my ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.4(34)

Bioderma

Atoderm Gel Douche Gentle Shower Gel

27 Jun 2020

recommends this product!

This is the cleanser i used when i was having breakouts in the early 2017 (because of my stess level). This cleanser get rid all the dirt and excess oil without striping my skin, my skin feel smooth afterwards. Does it helps my acne? not really, because my acne comes fr ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Guardian

0
3.8(612)

SK-II

Facial Treatment Clear Lotion

24 Jun 2020

recommends this product!

Beli ini pas dapet sepaket sama SK-II FTE. Mungkin sebagian banyak yang b aja pakai produk ini. Atau confused what this product do to your skin. When I'm using this, it will brighten my skin, say no more to dull skin. I also feels like i can replace this product with an ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.2(407)

CLINIQUE

Dramatically Different Moisturizing Gel

24 Jun 2020

recommends this product!

I'm a acne survivor, dan ini moisturizer yang membantu hydrates kulit aku pas lagi jamannya banyak acne. Begitu pakai ini, besok paginya jadi terasa smooth. Moisturizer ini juga cepat meresapnya, gak lengket, terasa ringan. Combination skin will love this. Tapi gak lanj ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : SOGO

0
Prev
Next