Shendy Gunawan (@Shendee) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

Shendee · Shendy Gunawan

Beauty Advisor | 3386 Beauty Points
3.6(4 reviews)
Becca CosmeticsBECCA x Khloe Kardashian & Malika Haqq

Bronze, Blush & Glow Palette (Limited Edition)

Shendee recommends this product!

28 Nov 2019

Beli karena diracunin sama SPG di Sephora KL, she said this one is new edition and almost sold out. So I tried and bring this home. For me actually it's a good product of Becca, the highlighter is quite good. Blinding but not too much. In conclusion, I love this.

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Sephora

0
3.6(66 reviews)
Becca CosmeticsShimmering Skin Perfector Pressed

Champagne Pop

Shendee recommends this product!

28 Nov 2019

I tried this once I bought it after being recommended by one of MUA's guru, it feels okay the shine isn't that bad. Then, few weeks ago after realized that I've mistakenly bought this again (the previous one still have 1 swatch), long story short, so I tried it again th ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Sephora

0
3.6(36 reviews)
KérastaseElixir Ultime

L'Huile Rose

Shendee recommends this product!

28 Nov 2019

Pertama kali coba suka karena wanginya really good, sukak! Gk seperti pakai hair oil tapi kayak pakai perfume on my hair. Dan everytime I applied this oil on my hair, it feels my hair becomes smoother.

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Irwan Team Salon

0
3.6(10 reviews)
FocallureEyebrow Powder Palette

02

Shendee doesn't recommend this product!

20 Oct 2019

Pertama kali nyobain brand Focallure, pernah test eyeshadow di tangan gitu sehh lumayan pigmented. Jadi harapannya eyebrow powder nya juga pigmented, tapi ternyata kacau this one isn't pigmented at all. Yang bagus hanya dalam 1 case ada beberapa pilihan warna eyebrow po ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
3.6(2921 reviews)
Hada LaboGokujyun Ultimate Moisturizing Lotion

Shendee recommends this product!

20 Oct 2019

Based on my experience, pas dicoba awalnya cukup lumayan oke tapi untuk selanjut²nya efeknya gk keliatan sama sekali. Dan waktu dikasih ke nyokap yang notabene mature skin juga, she said hasil pemakaiannya biasa saja.

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Guardian

0
3.6(3370 reviews)
LaneigeLip Sleeping Mask

Shendee recommends this product!

20 Oct 2019

Bagus dan sangat recommended untuk yang bibirnya kering dan suka mengelupas. Asalkan dipakainya rutin hampir setiap malam. Wanginya juga suka banget!! Cuma packagingnya hanya satu size, coba ada variant size nya pasti perfect. Karena buat yang tipe bibirnya kayak gw bel ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
3.6(3863 reviews)
MaybellineVolum' Express Hyper Curl

Shendee recommends this product!

20 Oct 2019

Untuk yang suka hasil mascara pada bulu matanya yang volume look dan waterproof ataupun sweatproof oke sehh pake produk ini. Cuma kadang hasilnya agak clumpy gitu, jadi harus pintar² untuk apply nya di bulu mata.

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
3.6(120 reviews)
CURENatural Aqua Gel

Shendee recommends this product!

20 Oct 2019

Beli ini karena di recommends by one of my MUA guru, dia sering pakein ini ke client-nya dan memang peeling gel based on water ini texture nya very light tapi lumayan nampol membersihkan kulit mati di wajah. Selain itu, setelah penggunaan wajah yg di makeup pun lebih te ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0
3.6(17 reviews)
MaybellineInstant Age Rewind Eraser Dark Circles Treatment Concealer

Brightener

Shendee recommends this product!

20 Oct 2019

Bagus sehh waktu di apply ke mature skin atau yg kulit undereyes nya ada wrinkles, karena concealer yang kebanyakkan itu heavy and too creamy. But, this one is mixed of watery and creamy texture in between. Harganya a bit pricey, but worthed.

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
3.6(3 reviews)
ClioClio Micro Fessional

Cleansing Oil

Shendee recommends this product!

20 Oct 2019

Beli ini awalnya karena coba² dan belinya tuhh udah lama banget. And finally I tried dan suka banget sehh, karena waktu untuk membersihkan makeup gw jadi lebih less consuming. Cuma kalo kena mata memang agak perih, but other than that sejauh ini product oil based makeup ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Sephora

0
Prev
Next