Samiya Astri Atsani (@Samiyaastri) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

Samiyaastri · Samiya Astri Atsani

Beauty Rookie | 505 Beauty Points
3.6(13 reviews)
L'Oreal Paris Infallible Lacquer Liner 24H

Blackest Black

29 Jul 2016

Cukup puas sama produk ini. Daridulu cari2 eyeliner dngan harga terjangkau yg gak smudging, dan akhirnya nemu ini. Daridulu slalu struggling dengan eyeliner karena eyelid aku oily banget, jadi eyeliner apapun gampang luntur dan bleber kemana2. Dan eyeliner ini cukup amp ... Read more

0
3.6(42 reviews)
Ofra CosmeticLong Lasting Liquid Lipstick

Miami Fever

29 Jul 2016

Ofra is one of my most favorite brand for liquid lipstick. I love the consistency and the texture. It doesn't feel heavy at all, plus it doesn't dry out my lips. This is what I really wanted for a liquid lipstick, because most of them are drying and cracking my lips. Fo ... Read more

0
3.6(27 reviews)
MACPro Longwear Concealer

NC25

29 Jul 2016

Pertama pake ini, ga suka banget karena it felt so thick and it creased real bad. Ternyata ada trik nya sndiri untuk pake ini. Ga perlu pake banyak2, karena a little goes a long way, dan wajib banget harus langsung di set pake powder. Kalo nggak, bakal creasing bgt. Suk ... Read more

0
3.6(1008 reviews)
MaybellineFit Me! Concealer

20 Sand

29 Jul 2016

Been repurchase this thing twice, because so far this is the cheapest concealer that doesn't burn my under-eye skin (lol :D). I have a very sensitive under eye skin, so I must very careful when choosing concealer, bcs most of the time it will burn my skin like crazy! (e ... Read more

0
3.6(282 reviews)
Beauty BlenderOriginal

29 Jul 2016

Nothing can describe how I love this product.Walaupun harganya mahal banget untuk sebuah sponge, but it's worth every penny. Setelah munculnya beauty blender di pasaran, banyak banget bermunculan sponge2 lain yg mengklaim bisa melakukan hal yg sama dngan BB. but nothing ... Read more

0
3.6(401 reviews)
Real TechniquesMiracle Complexion Sponge

26 Jul 2016

I decided to purchase this sponge when I lose my beauty blender somewhere and didn't have much money to repurchase (well, I had the money, but still.. it's expensive and I can't just grab it anytime I want). So anyway, back to this real techniques sponge.. It actually r ... Read more

0
3.6(39 reviews)
Anastasia Beverly HillsDipbrow Pomade

Medium Brown

26 Jul 2016

I love this product so much.. teksturnya creamy, gampang diaplikasikan, cuma butuh dikiiit aja jadi hemat banget (secara harganya mahal, jadi harus hemat haha). Kualitasnya bagus banget, it worth the money. Cuma satu yg bikin sedikit sedih siih, saking awetnya produk in ... Read more

0
3.6(2 reviews)
MorpheSET 706 - 12 PIECE BLACK AND WHITE TRAVEL SET

26 Jul 2016

Agak nyesel sih dulu beli ini. Awalnya mikir pengen beli brush set yg lengkap tapi terjangkau. Aku pikir kalo morphe sudah pasti bagus, karna aku punya beberapa brush morphe yg aku suka banget, tapi ternyata yg set ini mengecewakan. Salahnya aku ga baca dulu deskripsi n ... Read more

0
3.6(96 reviews)
theBalmThe Manizer Sisters

26 Jul 2016

All the "manizer" in one package? it's such a dream. When I the balm launch this palette, I said to my self "I need to get those b*tch". hahaha.. All of them are super good. But the winner is still Mary-Lou Manizer. Cindy-Lou warna nya agak terlalu pale untuk blush on, ... Read more

0
3.6(47 reviews)
Thierry MuglerEAU DE PARFUM SHOOTING STAR REFILLABLE SPRAY

26 Jul 2016

Ga pernah bosen sekalipun sama parfum ini. Beli parfum2 yg lain, tetep aja ujung2 nya pake yg ini. Menurutku wanginya universal banget. Bisa dipake untuk cowok juga. My hubby also uses this, and it makes him more delicious. hahaha.. Wanginya tahan lama banget, bahkan bi ... Read more

0
Prev
1
2
Next