Elisa HN (@MommaCats) | Female Daily
image-user-female-daily

MommaCats · Elisa HN

Beauty Rookie | 530 Beauty Points
4(2 reviews)
ClioVirgin Kiss Lip Concealer

01 Oct 2018

Really help to show the real lipstick color. Buat bibir aku yang agak hitam ngebantu banget. Sma buat aku yang suka bikin ombre lips ini enak bgt buat bikin perfect ombre look. Must have buat pecinta k-beauty

0
4.1(1050 reviews)
MaybellineMagnum Barbie Waterproof Mascara

Black

07 May 2018

I can see the immediate results for using this. However becoz I have oily skin, maskara ini kurang bersahabat. After a few hours of usage panda eyes is a definite for me. I need a real waterproof mascara apparently

0
3.3(11 reviews)
CliniqueClinique smart night

Custom repair mosturizer

07 May 2018

Tried this one, no immediate results definitely. After using it for a week, sepertinya kulit aku jadi agak perih. I dunno I think it’s not a great match for my skin. I have sensitive skin, I thought this was allergy tested.

0
4.5(365 reviews)
CliniqueMoisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

07 May 2018

2x pemakaian pertama my skin condition improved. Tp pada hari ketiga, ketika aku pakai ini, aku kebetulan on top of it aku kasi primer + cushion. Apparently bad choice. There seems to be a chemical reaction with those, akhirnya muka aku bentol2. Plus makeup aku jadi pat ... Read more

0
4.3(1098 reviews)
CosrxAcne Pimple Master Patch

07 May 2018

My to go solution for a quick acne fix. Jerawat baru keluar, pake ini 2 hari kemudian lgsg kempes. Minimalisir kemungkinan scarring. Sooo happy with this acne patch. Super effective and super affordable.

0
4.9(7 reviews)
ClioMad Matte Lips

007 Bare It All

04 Apr 2018

My go to matte lipstick! Peachy nude natural color, and this is the only matte lipstick that doesn’t give the drying effect on my lips. The Sephora BA explained to me that it contains many beauty oils, no wonder not drying at all. Enough level of matte and lightweight. ... Read more

0
4.3(59 reviews)
ClioKill Black Waterproof Brush Liner

Black

04 Apr 2018

My Favourite eyeliner FOREVER! Super friendly to my oily eyelids, doesn’t smudge at all, easy precision to get the wing that I want! Super love the new formula, and finally available in Indonesia at Sephora! Omg udah ga perlu lagi PO sis. So happy with this and super re ... Read more

0
4.2(6 reviews)
Kat Von DEverlasting Liquid Lipstick

Mother

19 Apr 2017

Super in love with this liquid lippie. Staying power even better than the much raved girlactik. Super pigmented, glides easily, it will dry down at the perfect moment, jadi gak terlalu cepat atau terlalu lama. Easy to remove juga. Paling penting adalah ini transferproof ... Read more

0
3.7(11 reviews)
KérastaseBAIN STIMULISTE GL

21 Mar 2017

Beneran bisa ngurangin rambut rontok. Plus after effect seletah keramas dengan ini tuh oke banget. Rambut kelihatan agak ngembang dan terkesan tebal. Memang pemakaian harus berkala supaya rambut jadi lebih sehat.

0
3.8(16 reviews)
The Bath BoxShampoo

Ros & Mary

21 Mar 2017

Wanginya enak, tapi gak ngasi efek besar untuk rambut dan kulit kepala aku walaupun setelah pemakaian berkala. Cuma shampoo ini cukup gentle kalau kepala lagi bermasalah kaya kena sunburn, dan beneran bisa membersihkan secara menyeluruh. Wanginya cukup enak buat yang su ... Read more

0
Prev
Next