Livia Gabriela Ophelia (@LiviaGabriela) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

LiviaGabriela · Livia Gabriela Ophelia

Beauty Enthusiast | 980 Beauty Points
4.9(16 reviews)
Urban DecayNaked Reloaded Palette

LiviaGabriela recommends this product!

27 Mar 2020

I would say that this product are amazing. UD has discontinue the original naked palette since 2018. I would say that those colors on naked reloaded are stunning. I can't say much for this product because you should try yourself and you will know it why UD can create su ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Official Brand Store

0
3.9(80 reviews)
CosrxOne Step Moisture Up Pad

LiviaGabriela recommends this product!

26 Mar 2020

I've been using this product for more than a year I guess. Using this every morning as a toner before applying makeup and it gives you moisture finish. Just perfect for dry skin. For the price, since Cosrx not a low budget skin care brand then I can't say they are very ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Sociolla

1
4.6(5146 reviews)
Clean And ClearOil Control Film

LiviaGabriela recommends this product!

26 Mar 2020

Kertas minyak yang selalu dibawa-bawa kemanapun. gak bisa lepas sama kertas minyak ini. kertas minyak satu-satunya yang abis dipake itu gak bikin muka kita jerawatann. buat yang punya kulit berminyak, ini bakal jadi salah satu senjata perang kalian.

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Watson

0
4.6(952 reviews)
Studio TropikFlawless Priming Water

LiviaGabriela recommends this product!

25 Mar 2020

From the first time I’ve been using this product, I just feel that this should be on my makeup weapon. I just can’t live without this!! I also buy the travelling so I can carry on when I’m travelling. For those who has a dry, you should have it coz after you spray it mu ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.1(169 reviews)
NARSBlush

Orgasm

LiviaGabriela recommends this product!

25 Mar 2020

Actually , I’ve been using this blush since I starting to learn make up. Menurut aku, this is amazing product karena hasilnya itu bikin pipi kita glowing dan warna nya juga gak medok. Kalo buat kulit kuning langsat , mungkin gak semua org pede ya sama warna-warna mereka ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.5(679 reviews)
theBalmMary-Lou Manizer

LiviaGabriela recommends this product!

25 Mar 2020

Menurut aku highlighter ini after finish nya natural banget, shiny nya itu gak lebayy gitu karena glitternya gak besar-besar. Dan menurut aku ini cuup affordable ya. Harga sekitaran 200rb sekian tapi isinya banyak banget. Packaging nya vintage-vintage gitu mirip benefit ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Sasa

0
4.8(6 reviews)
Jo MaloneHoneysuckle & Davana Cologne

LiviaGabriela recommends this product!

25 Mar 2020

I would like to recommend this perfume for those who like woody scent. ini jadi perfume favorit aku yang ke 2 setelah english pear. I know that banyak yang bilang kalau peony & blush best seller juga tapi waktu aku ke jo malone storenya aku kurang suka dengan wangi mela ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Official Brand Store

1
4.8(4 reviews)
Haluu EssentialsRGM11

Deluxe Blender Brush

LiviaGabriela recommends this product!

25 Mar 2020

Brush local brand yang menurut aku ok banget. Has been using since year ago. Bulu itu haluuussss bangett. Dan menurut aku, karena bulunya yang halus ini bikin kita gampang untuk ngeblend eyeshadow nya supaya lebih gak terlalu bold.

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
3.8(147 reviews)
Victoria's SecretLove Spell Fragrance Mist

LiviaGabriela recommends this product!

25 Mar 2020

For me body mist is just daily essential which I should have it even I'm at home also. Soalnya udah jadi kebiasaan tiap abis mandi pakai bodymist walaupun aku gak keluar pun tetep pake. VS has a lot of variant of bodymist dan menurut aku hampir enak-enak semua wanginya ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0
4.4(463 reviews)
The Body ShopMoringa Body Mist

LiviaGabriela recommends this product!

25 Mar 2020

Buat kalian yang suka wangi floral dan wangi yang fresh mungkin kalian bisa mulai dari parfum ini. It's quite affordable ya menurut aku cuma aku emang gak suka wangi melati. Bukan karena wanginya gak enak tapi lebih ke arah aku gak suka wangi yang seperti melati" gitu.

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Official Brand Store

0
Prev
Next