Gratia P (@GPutri) | Female Daily
image-user-female-daily

GPutri · Gratia P

Beauty Savvy | 2820 Beauty Points
4.1(64 reviews)
BotanityFlavon serum

GPutri recommends this product!

27 Apr 2020

the product that - Made from all-natural ingredients - Meant to strengthen skin barrier, - Helps soothes redness and improve overall texture. - A cruelty-free serum that represent by Mr Rabbit as the icon - Might works for all skin type, especially those with sensitive ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Brand website

0
4.5(63 reviews)
By WishtrendMandelic Acid 5% Skin Prep Water

GPutri recommends this product!

27 Apr 2020

A nice self exfoiating product from @wishtrend.id . Key Ingredients Mandelic Acid 5% Beta - Glucan Panthenol Centella Asiatica Extract Hottuynia Cordata Extract. This acid is supposed to be lighter or more gentle AHA version than the other acid like lactic acid or salic ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Brand website

0
4.5(137 reviews)
The Body ShopThe Body Shop Camomile

Sumptuous Cleansing Butter

GPutri recommends this product!

31 Mar 2020

One of my favourite cleansing balm. this works wonder for #doublecleansing . Which after shifting from few cleansing balm my verdict are : . -This is a product when you need a spatula, but yu have to use your own spatula specifically for this so you dont need to double ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Instagram

0
4.6(1074 reviews)
Studio TropikFlawless Priming Water

GPutri recommends this product!

31 Mar 2020

The Netizen's favourite skincare and makeup hybrid product . A priming water slash setting spray to achieve a healthy looking skin.. The spray is gorg, decent subtle mists.. this step to prime your skin before any skincare then before applying make up changed the makeup ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Instagram

0
3.8(995 reviews)
EvianMineral Water Spray

09 Jul 2016

Purchased it when it was on sale, it makes my skin fresh, and suitable for very dry skin. i think.. purely got it for the freshen up purpose. Tapi kadang sebelum makeup suka juga semprotin ini ke muka. enak aja dipakenya. Tapi beside that i dont find any differences in ... Read more

0
3.1(51 reviews)
NYXWonder Stick

Universal

09 Jul 2016

A go to sculpting product nih,, That's what i'm thinking in the first place. Praktis banget soalnya contour & highlight in one stick, pengen beli em cosmetics tapi susah banget eh nyx keluarin jadi beli deh. Tapi ternyata ngga praktis kalau dibawa-bawa. Karena retractab ... Read more

0
5(3 reviews)
Laura GellerBaked Gelato Swirl Illuminator

Gilded Honey

09 Jul 2016

Look at the shape !The gorgeous illuminator slash highlighter dari Laura Geller ini kesukaan aku banget karena the gorgeous shape. 3D swirl bikin ngga pengen dipake karena shape nya gemesh banget.Warnanya juga oke banget, golden pearly natural look. Agak mirip dengan Ma ... Read more

0
3.5(2 reviews)
Tarte CosmeticsTarte Lip Sculptor Double Duty Lipstick & Lipgloss

VIP

09 Jul 2016

I like the packaging so much !tarte keluarin the double duty beauty series yang isinya ada dua beaity product in one gorgeous packaging like this. They combine the lipstick + lip gloss in one packaging with their signature gold packaging. oke banget buat dibawa di makeu ... Read more

0
4.5(102 reviews)
theBalmThe Manizer Sisters

09 Jul 2016

Karena Mary Lou is my holy grail pas the balm keluarin ini langsung napsu dan hepi banget ! this is the solution of the old packaging. buanyaak banget orang orang yg complaint karena packagingnya the balm yang lama ngga aman banget buat dibawa travelling dan rawan pecah ... Read more

0
4.5(701 reviews)
theBalmMary-Lou Manizer

09 Jul 2016

Highlighter Goddest ! from the first time i have this i changed the way i put my makeup on! Aku baru punya ini sekitar setahunan, dan dulunya ak suka banget contour muka + blush. tapi semenjak kenal this gorrggg highlight maunya cuma strobbing aja.. pake highlight , ali ... Read more

0
Prev
Next