Edtin Siti Ramasari (@Edtin07) | Female Daily
image-user-female-daily

Edtin07 · Edtin Siti Ramasari

Beauty Advisor | 3410 Beauty Points
4.6(96)

Herbal Essences

Argan Oil of Morocco Conditioner

27 Jul 2021

recommends this product!

Thank you, FD and Herbal Essence for giving me the opportunity to try Herbal Essence for the first time. This conditioner is as good as the shampoo in soothing frizzy and dry hair. I love using this as the last step to ensure my hair gets that extra protection and smoot ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : FD Try and Review

0
4.3(135)

Herbal Essences

Argan Oil of Morocco Shampoo

27 Jul 2021

recommends this product!

Thank you, FD and Herbal Essence for giving me the opportunity to try Herbal Essence for the first time. This shampoo is a good shampoo especially for dry scalp and dry hair as it is enriched with argan oil that is good for moisturizing and soothing dry hair. As for oil ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : FD Try and Review

0
4(6)

Sukin

Natural Deodorant

Fresh Cotton

28 Jun 2021

recommends this product!

I was expecting more when they came up with a new scent Fresh Cotton. The smell is there but faint, I still prefer the original Signature scent. Doesn't smell as great as Signature but works just the same, you'll need to reapply when you're outdoor tho since it's a natu ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Sociolla

0
4.3(81)

Make Over

Hyperblack Superstay Liner

Black

12 Jun 2021

recommends this product!

Sebagai newbie yang seumur hidup belum pernah punya produk eyeliner sendiri, ini bagus banget dan mudah diaplikasiin. Ujungnya super tipis dan gampang buat ngebentuk cat eye tanpa beda kiri dan kanan. Selain itu juga nggak susah dibersihin. Untuk kualitas dan harga yang ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.2(23)

Segara Naturals

Shampoo Bar

Blue Ocean

20 May 2021

recommends this product!

This is my first shampoo bar and I LOVE IT! Ingredients-nya minimal dan nggak aneh-aneh. Kemasannya pun eco friendly tanpa plastik dan travel friendly karena bentuknya bar. Aromanya enak banget! Tolong Segara mungkin bisa bikin sabun dengan aroma Blue Ocean, sesuka itu! ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Tokopedia

0
4.4(82)

HMNS Perfume

Essence of Sun

20 May 2021

recommends this product!

Gimana jelasin parfum yang punya aroma 'hangat'? Bener-bener sesuai sama deskripsi HMNS this product is the smell of the sun. Wanginya ngingetin lagi rebahan di pantai liburan musim panas dengan sinar matahari yang cerah. Scent vanilla terutama kecium banget dan awet le ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.3(254)

HMNS Perfume

Orgasm

20 May 2021

recommends this product!

Smells really sweet with the majority scent of vanilla. Cukup awet dipakai di dalam ruang, di luar ruang juga lumayan kecium wanginya meskipun harus re-apply for fresher scent. Beli dua tester parfum HMNS ini in Orgasm and EOS. Awalnya suka yang Orgasm karena manis dan ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.4(19)

Romand

Zero Velvet Tint

#05 Witty

20 May 2021

recommends this product!

One of the best lip products I've ever tried. Nggak cuma juicy lip tint, velvet tint-nya Romand ini juga bagus banget. Gampang diaplikasiin, nggak menggumpal, nggak bikin bibir kering, dan stain-nya juga oke. Warna Witty ini coral tapi di tengah antara orange dan red. S ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
4.7(61)

Romand

Juicy Lasting Tint

06 Fig Fig

20 May 2021

recommends this product!

Sebagai pemilik bibir super sensitif yang sulit cari lip products tanpa alergi, ini oke banget! Nggak bikin bibir alergi, nggak bikin bibir kering, cukup stain, after colornya juga masih flattering. Warna yang fig fig ini juga warna yang universal bisa dipakai sehari-ha ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
3.5(4)

Dr. Bronner's

Organic Lip Balm

Unscented

20 May 2021

recommends this product!

Beli ini sebagai pengganti Burt's Bees yang udah habis dan Dr. Bronner's kebetulan official store-nya udah ada di Indo jadi nggak perlu pake jastip dan takut produknya nggak asli. Dibilang unscented sebenarnya nggak 100% unscented malah ada baunya yang menurutku mirip b ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0
Prev
Next