nabila (@Demboo) | Female Daily

ADD

image-user-female-daily

Demboo · nabila

Beauty Advisor | 5475 Beauty Points
4.7(367 reviews)
SelectionFacial Cotton Special

13 May 2017

seri selection yg lapis ini seratnya lebih padat, nggak gampang berantakan/mbrudul. Enak, kena cairan tidak terburai kayak kapas yang biasanya. Permukaan lembarannya ada teksturnya tapi nggak kerasa kasar di muka. Buat saya ini ideal untuk pemakaian dengan pembersih kul ... Read more

0
3.4(219 reviews)
PanteneAqua Pure Shampoo

12 May 2017

This is just not for me. Tested this for 8weeks. I have dry hair and this make it even dryer and rough even if used with the conditioner. what i had on is a sample, so im not sure of its ingredients. It claims to be silicon free but i suppose the absence of silicon wasn ... Read more

0
4.3(64 reviews)
EllipsHair Vitamin

Hair Vitality

18 Sep 2016

Suka efeknya di rambut saya, tapi nggak suka banget sama baunya. Baunya lumayan kuat dan tahan lama, sayangnya bukan bau yang saya suka. Floral yang terlalu manis, personally terkesan murah. Saya pakai setelah rambut setengah kering habis di hair dryer. Efeknya enak ban ... Read more

0
4.1(117 reviews)
MakarizoAdvisor Hair Recovery

18 Sep 2016

This does the job for me, but i am still looking for better products. Abis keramas pake ini setelah rambut dikeringin pake hair dryer sampe hampir kering banget, efeknya rambut ngga megar dan engga 'mateng'/kering yang kasar dan rapuh gitu. Baunya netral, nggak ganggu t ... Read more

0
4.3(16 reviews)
MarinaSkin Moisture Hand & Body Lotion

Lovely

19 Jun 2016

I bought this without high expectation, especially considering the price tag. I was just looking for something to assist on Bali's humid night.But I got the best out of my buck. Dengan harga ga sampe 6 ribu rupiah, gak nyangkain banget kalo ini produk bener2 ngelembabin ... Read more

0
4.6(11 reviews)
Paula's ChoiceBHA 9

19 Jun 2016

The little black magic. I like everything about it except for the price. This is a BHA treatment that does not dry my skin at all - in fact being super moisturizing instead that I don't feel the need to layer anything atop of it; perhaps for its meant to be the last ste ... Read more

0
4.2(57 reviews)
Paula's ChoiceCLEAR Acne Kit

REGULAR STRENGTH

18 Jun 2016

Had a success with this along with turmeric mask and Paula's BHA 9. This kit last around a month. I only use one kit and I'm 95% clear now, just the occasional Whitehead type rather than angry cystic. Every single item in this kit does not cause me any sort of dryness. ... Read more

0
3.6(163 reviews)
SariayuRefreshing Aromatic Penyegar

Mawar

16 Jun 2016

Though alchohol is high up on the list, this is actually pretty hydrating. I use this as a hydrating toner and to dissolve my vitamin c powder. Easily absorbed by the skin. Smells just fine, nothing impressive nor disturbing.

0
5(1 reviews)
Utama SpiceAntiseptic Liquid Soap

16 Jun 2016

My favourite! They claim it to be safe for face and body and I second them. It is a little drying but not as drying as regular soap. The scent to me is divine but i found this is really depends. Some people may find the scent too herbaceous, jamu like but i found this v ... Read more

0
3.7(376 reviews)
OXYAcne Pimple Medication

10 (Maximum Strength)

24 Dec 2015

Kesukaan sejak lama. Kalo ada spot udah sampe keluar putih2nya, diolesin ini paling 2-3 hari juga udah ilang. Kurang efektif kalo buat cystic acne, dan kalo pake kebanyakan rawan banget bikin kulit ngelupas-ngelupas. Masalahnya untuk ngeluarin dikit banget produknya a ... Read more

1
Prev
Next