Atikahnr (@Atikahnr) | Female Daily
image-user-female-daily

Atikahnr · Atikahnr

Beauty Advisor | 7017 Beauty Points
4.3(59 reviews)
SECONDATEMilky Gel Lip Tint

Picnic

Atikahnr recommends this product!

19 Apr 2020

I love this shade. For me, its my 'my lips but SO MUCH better' kind of shade 💕. It's a mauvy rose with a little hint of peach. I wear it subtle for everyday lips. The formula? Just like the name milky gel lip tint, remind of the legend etude house milky tint. Its very ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Brand website

0
4.3(434 reviews)
BentonAloe Propolis Soothing Gel

Atikahnr recommends this product!

17 Apr 2020

If you have many red spots on your face, acne scars, and you're #teamoily but need something to hydrate your skin? THIS IS THE RIGHT PRODUCT! Astaga sesuka itu! Gampang banget nyerap ke kulit, sekali nyerap kulit langsung plump (psst i think this might be a good base to ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0
5(2 reviews)
Tarte CosmeticsShape Tape Contour Concealer

Medium

Atikahnr recommends this product!

28 Mar 2020

I really like this concelaer. Its a perfect formula for my oily skin. Hasil akhirnya matte, but not a dead matte. Coveragenya sangat full tapi tetap ringan ketika dipakai. I just need a very little amount on my undereyes and blemishes for daily use. If you care about th ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0
4.3(152 reviews)
Krave BeautyGreat Barrier Relief

Atikahnr recommends this product!

05 Mar 2020

Its a really good and multipurpose skincare! Saya pakai ini pagi dan malam hari. Di kulitku yang gampang berminyak, it helps to moisturize my skin tanpa meninggalkan kesan greasy. I also love to use it as a primer because it helps any base makeup to sit on my skin perfe ... Read more

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.5(30 reviews)
Rose All Day CosmeticsGloss Pills

Joy Pill

Atikahnr recommends this product!

19 Feb 2020

I fell in love with the color first, then the formula! Warnanya cantik nuansa pink dan peach yang bisa banget bikin kelihatan lebih segar kalau dipake sendirian ataupun as a topper! i personally love to wear it alone for my no makeup- makeup look. formulanya cukup oke, ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Brand website

0
4.1(117 reviews)
Rose All Day CosmeticsThe Realest Lightweight Foundation

Beige

Atikahnr recommends this product!

19 Feb 2020

I highly recommend this terutama buat yang punya kulit kombinasi-berminyak. Bisa dibilang hasil akhir foundation ini adalah semi-matte, sehingga tanpa di-set dengan bedak pun bisa banget buat tahan beberapa jam tanpa touch up. bagusnya lagi, kemarin aku pake ini buat ke ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Brand website

0
4.2(1508 reviews)
Aztec SecretIndian Healing Clay

Atikahnr recommends this product!

03 Nov 2019

I highly recommend this buat yang kulitnya ngga sensitif! Kulit dengan jenis oily seperti saya mungkin akan lebih suka masker ini. Campuran masker ini + apple cider vinegar terbukti ampuh ngeringin jerawat yang gede dan menghilangkan bruntusan. Minusnya, mixing masker i ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0
4.3(6 reviews)
GuardianPore Strip

Tea Tree Oil

Atikahnr recommends this product!

03 Nov 2019

Pore pack paling oke yang pernah aku cobain sejauh ini! Cara pakenya sama aja kayak pore pack lain, aku pribadi suka pake right after shower jadi pori-poriny masih kebuka dan buat komedonya gampang di angkat. Pore pack ini kuat banget jadi lebih banyak komedo yang diang ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Guardian

0
4.2(77 reviews)
WardahExclusive Flawless Cover Cushion

02 Honey Beige

Atikahnr recommends this product!

30 Oct 2019

Teksturnya super creamy dan thick, aku kalau pake cushion ini ditapnya mesti super pelan supaya gak terlalu banyak produk yang diambil dan akhirnya ketebelan di muka. Kalau sampai ketebelan, cushion ini akan terasa gak nyaman dan berat. Puff bawaan dari cushion ini gak ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Aster

2
4.5(8 reviews)
Zoya CosmeticsOh My Tint

03 Berry Glam

Atikahnr recommends this product!

29 Oct 2019

Liptint keren yang agak underrated. Teksturnya seperti gel, hasil akhir moist gak bikin kering. Sama seperti liptint gel pada umumnya, liptint ini gak langsung ngeset (which i like) jadi punya waktu buat di-blend. Harganya affordable, warna berry ini cantik ada hint ung ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Lunadorii

3
Prev
Next