Mario Badescu Facial spray aloe and rosewater - Review Female Daily

Mario Badescu

Facial spray aloe and rosewater

Rp. 125.000

4.5

4
2
1
0
0

6 users

Reviewed this

86% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

05 Sep 2021

skindlenavia recommends this product!

I’m currently using Mario Badescu’s Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater. You may ask, “Just.. what’s the function of it?” Oh dear, a lot. I’ll mention the functions below: * hydrating booster, which you can use at midday so that you will get your skin refreshed; * pre-moisturizer; to infuse more hydration between your skincare routine. * setting spray, which you can use after your make-up to get that “dewy, radiant” finish. This one variant I have is infused with herbal and botanical extracts, such as Aloe Vera, Gardenia, Rose, Bladderwrack, and Thyme, which claims to soothe, rejuvenate, and re-energize skin! Not only one, but this facial spray also has other variants as well, including Aloe, Cucumber, and Green Tea, and Aloe, Chamomile, and Lavender, Aloe, Sage, and Orange Blossom, and Aloe, Adaptogens, and Coconut Water. I’ve tried all of the variants, except the last two mentioned before, and I have to agree with their claim - they all give me that soothing effect. I assume it is because each one of them has Aloe as one of the ingredients. As with other facial spray, the texture is watery, making my skin easily absorbs it within seconds. The nozzle itself is alright, I think, as it covers parts of my face in just one spray. It does come with a smell, but it’s something calming so I absolutely have no trouble with it.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Mecca Maxima

0

28 May 2021

Dhasanova recommends this product!

Wowwwwww buat gue yang kulitnya super duper kering iniii, dia lah obatnyaa🥳🥳🥳, jadi pertama kali beli tuh karna gue mau k dieng(nah disana tuh dingin kan)gue biasanya di daerah dingin tuh kulit ampe ngelupas saking keringnya😭, but don’t worry, i have this my holy grail product omgg🥳🥳. Bikin lembap lagi euyy👏🏻

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0

15 Apr 2021

Fiawtjksn recommends this product!

Kapanpun dimanapun. Dulu ga percaya kemampuan facemist, tp setelah ini: bener2 game changer! Hydrating dan calming, jd aku kalo males pakai toner ganti aja pakai ini. Pokonya bagus dan efektif, much love!

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Sephora

0

25 Mar 2021

marissagustina recommends this product!

I freaking love this brand for facial spray. It smells wonderful (just like roses) and sprays on easily like a light mist. I use it as a toner, before applying moisturizer, to set my make-up or to give my face a burst of hydration during the day. This really is an essential product.

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Mecca

0

06 Mar 2021

Runirucan recommends this product!

ini tu facial spray serbaguna yang bisa dipake kapan aja. kalo buat aku lebih sering make ini sebagai masa transisi dari skincare yang lama ke skincare baru.dipake setelah makeup tetap bikin glowing dan dia paraben free

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Sephora

0

03 Feb 2021

ranishintia recommends this product!

satu-satunya facial spray yg aku punyaa, wanginya enakk dan seger ajaa kalo abis dipake, biasanya aku jadiin setting spray jugaaa, awal2 pemakaian abis pake ini tuh muka jadi lebih glowing ajaa, cumaa yaa ga instan, entah kenapa makin kesini malah bikin timbul bruntusan, jadinya ga repurchase lagi deyy :(

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Sephora Online

0

14 Dec 2020

peppermintsssx doesn't recommend this product!

Awalnya itu coba gara-gara tau ada kandungan rosewaternyaa hahaha jadi penasaran banget. Bukannya aku ga mau recommend, cuman menurut aku ada options yang lebih baik, apalagi buat harganya (ga ada in the middle soalnya, cmn ad recommend sama engga hahahaha). Buat yang suka wewangian bunga biar wajah rasanya refreshed, boleh sii. Tapi yang ga gitu suka wangi-wangi begitu, mending cari yang pure aja, seperti av*ne atau evi*n punya. Itu dua setau aku dari air pegunungan dan memang fresh banget. Aku personally suka itu dibanding mario badescu punya spray water. Again, ini menurut aku aja heheheh :))

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Official Brand Store

0