The Potions Hyaluronic Acid Ampoule - Beauty Review

The Potions

Hyaluronic Acid Ampoule

Rp. 279.000

4.2

27
15
0
0
0

42 users

Reviewed this

98% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

Uwiiii

25 - 29

Combination, Medium, Warm

31 Jan 2023

Uwiiii recommends this product!

tekstur ampoulenya mirip2 sama series yg peptide cuma bedanya ini warnanya lebih bening aja, cepat menyerap jg, ga ada efek negatif dipake bareng AHA BHA atau retinol jg oke dan enak, ingredients nya the potions tuh beneran simple kyk gak neko2, gak pake fragrance jg, cuma sayang ukurannya kemungilan untuk harganya yg lumayan aku prefer beli merk lain sih yg lebih affordable, tp untuk kualitas produknya ini oke banget jd worth to try sih meskipun harganya lumayan ya menurutku.

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Gift

0

viviwidjaja

30 - 34

Combination, Medium Light, Neutral

17 Jan 2023

viviwidjaja recommends this product!

๐ŸŒŸ Hyaluronic Acid Ampoule ๐ŸŒŸ
- merupakan ampoule untuk mengunci kelembapan kulit, dan memperbaharui tekstur kulit menjadi lebih baik.
Ingredients : Purified Water, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate (1%)
Cocok untuk kulit kering
Teksturenya : sedikit kental, berwarna bening mudah meresap dan ada sedikit lengketnya. #thepotions

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : PICKY

0

adnayuan

19 - 24

Dry, Medium, Neutral

04 Oct 2022

adnayuan recommends this product!

Teksturnya cair tapi agak kental. Tidak ada warna, tidak ada bau. Sebenarnya ini seperti halnya serum HA pada umumnya, untuk kulit keringku, ini kurang melembabkan. Tapi selama penggunaan, tidak ada keluhan negatif yang muncul di wajah.

The Potions Hyaluronic Acid Ampoule 221004 313 1

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : PR Package

0

chelsiatiaradifa

25 - 29

Dry, Medium, Warm

12 Aug 2022

chelsiatiaradifa recommends this product!

Teksturnya gel yang cukup viscous tapi mudah banget menyerapnya. Aku paling suka pake serum ini sebelum hydrating toner, efeknya super lembap dan bikin kulit plumpy. Serum ini selalu aku pake di pagi dan malam hari, karena dia aman di layer dengan serum apapun.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Gift

0

PutriThasha

19 - 24

Normal, Medium Light, Warm

04 Mar 2022

PutriThasha recommends this product!

Produk ini bener-bener sangat melembapkan kulit. Cocok untuk kamu yang kulitnya cenderung lebih kering. Kebetulan kulit wajahku kurang cocok dengan hyaluronic acid, jadi biasanya aku pakai ini di daerah lain seperti leher. Dia cukup kental dan gak terlalu lengket. So far bagus! ๐Ÿ’š

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : PR Package

0

Umslimoon

25 - 29

Combination, Medium, Warm

21 Feb 2022

Umslimoon recommends this product!

I've always liked toners with hyaluronic acid in the content. Because it's good for CSM and I usually used layers. But this serum I only used 1 layer because the texture is a little sticky but it quickly absorbs, and no heavy. My skin feels soft and very moisturized and hydrated.

I enjoyed used this serum because it only uses minimum ingredients. No artificial scented and silicone. Because I once used another hyaluronic acid serum and it was so fragrant, I didn't like it. HA Benefits moisturizing, Hydrates Skin, smooth skin texture, calming redness, anti wrinkle. It works well along with other active ingredients.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Lazada

0

yohanaprilly

25 - 29

Dry, Medium, Neutral

31 Jan 2022

yohanaprilly recommends this product!

Review - ๐Ÿ‡นโ€‹๐Ÿ‡ญโ€‹๐Ÿ‡ชโ€‹ ๐Ÿ‡ตโ€‹๐Ÿ‡ดโ€‹๐Ÿ‡นโ€‹๐Ÿ‡ฎโ€‹๐Ÿ‡ดโ€‹๐Ÿ‡ณโ€‹๐Ÿ‡ธโ€‹-The Potions is a brand from South Korea with the concept of customizing and personalizing skincare so you can mix and match your own skincare products at The Potions to suit your skin's needs. ๐ŸŒผ๐“ฃ๐“ฑ๐“ฎ ๐“Ÿ๐“ธ๐“ฝ๐“ฒ๐“ธ๐“ท๐“ผ ๐“—๐”‚๐“ช๐“ต๐“พ๐“ป๐“ธ๐“ท๐“ฒ๐“ฌ ๐“๐“ฌ๐“ฒ๐“ญ ๐“๐“ถ๐“น๐“ธ๐“พ๐“ต๐“ฎ
Provides an immediate boost of moisture to dry and dehydrated skin. Creates a film over the skin to prevent moisture from evaporating. Protects skin from external stress factors.

๐Ÿ‡ฒโ€‹๐Ÿ‡พโ€‹ ๐Ÿ‡ทโ€‹๐Ÿ‡ชโ€‹๐Ÿ‡ปโ€‹๐Ÿ‡ฎโ€‹๐Ÿ‡ชโ€‹๐Ÿ‡ผโ€‹
So glad I finally got to try The Potions product. I've been mixing and matching regularly for the past few days. In the beginning, there were no negative effects, I really like the texture of this product, which is easy to blend and not sticky.The effect makes my face very moist, my pores also start to shrink.First impression when I use Jojoba oil serum, I use it in my PM routine. Feels plumpy and moist in the morning.

โœ”๏ธfragrance-free
โœ”๏ธ cruelty-free
โœ”๏ธ hypoallergenic

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : picky

0

rizqi_dwi

25 - 29

Combination, Medium Light, Warm

31 Jan 2022

rizqi_dwi recommends this product!

First of all, these three products are in 20ml glass bottles, this makes it travel friendly because you can easly carry it in your pouch. These products are great for sensitive skin types who would love products with minimal ingredients. ๐‡๐ฒ๐š๐ฅ๐ฎ๐ซ๐จ๐ง๐ข๐œ ๐€๐œ๐ข๐ ๐€๐ฆ๐ฉ๐จ๐ฎ๐ฅ๐ž. The texture is thick and has a clear color, lightweight, but it takes time to absorb into my skin, and leaves a sticky feeling. It leaves the skin feeling and looking plump and soft.

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : PR Package

0

errin

25 - 29

Dry, Medium Light, Neutral

25 Jan 2022

errin recommends this product!

Untuk aku yang punya jenis kulit kering, kayanya gak bisa jauh-jauh dari Hyaluronic Acid, aku cocok banget sama ingredient yang satu ini. Begitu juga setelah aku mencoba The Potions Hyaluronic Acid ini, teksturnya sedikit kental, berwarna putih bening, tidak berbau, tanpa alkohol dan cepat menyerap. Pokoknya cocok banget buat kulit kering yang rada sensitif, setelah beberapa hari pake ini kulit terasa lembab dan sedikit empuk ๐Ÿ’

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Gift

0

alfiriyanti29

19 - 24

Dry, Medium, Neutral

22 Jan 2022

alfiriyanti29 recommends this product!

pokoknya suka banget sama ampoule ini , dengan tekstur yang cair dan mudah meresap ke kukit wajah memudahkan kita ketika memakainya ,terasa lembab dikukit wajah dan ampoule ini juga membantu menenangkan kulit wajah yang sedang redness ini bener2 ngecalming banget

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Brand website

0
ic-chevron