Numbuzin No. 3 Skin Softening Serum - Beauty Review

Numbuzin

No. 3 Skin Softening Serum

Rp. 520.000

4.8

5
1
0
0
0

6 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

luluamalia

25 - 29

Oily, Medium, Neutral

27 Oct 2023

luluamalia recommends this product!

Beli ini pas bgt lg beruntusan, terus skincare di press pake hydrating2 aja + serum numbuzin ini, gak ada 3 hr beruntusan pada ilang, dan minim bekas 🥹🥹 texture nya agak kental tp untuk oily skin masih nyaman bgt, dan cepet bgt menyerapnya. Dan bonus menyamarkan pori2!

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0

cimy27

30 - 34

Normal, Light, Neutral

14 Aug 2023

cimy27 recommends this product!

Beli krn butuh serum yg hydrating nya pas buat summer.. Serum ini ada main ingredient yg kaya di SK II n ANR nya estee launder.. Krn aku cocok pake ANR, tp terlalu hydrating buat summer, jd cobain Serum numbuzin ini.. Texture nya kaya serum biasanya n warnanya bening.. Kalo buat AM seblm makeup 1 pump cukup buat 1 wajah.. Kalo PM aku pakenya 2 pumps krn aku pake obat dokter (biar ga kering aja bsk paginya).. Skin aku jd lebih hydrating,, smooth n kenyal bgt setelah pake ini hampir 1bln.. Dan yg wow bgt itu jerawat munculnya jd jarang bgt!! Wkt PMS juga Ga ada jerawat muncul!! Hebat bgt sih ini..

Numbuzin No. 3 Skin Softening Serum imgfdn-5de64179-5e71-4c21-aef8-650ed180e9f3-2455731 1

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Loft

0

xoloveristra

25 - 29

Combination, Medium Light, Warm

15 Jul 2023

xoloveristra recommends this product!

It’s a clear, transparent viscous fluid but not too thick, and definitely feels like it can bring more “bounce” to your skin if that makes sense! Non-greasy or tackiness and did not experienced sensitivity at all. It gives my skin that instant glow right after applying. I can definitely feel my skin being more soft and smooth. Also, this is really hydrating.

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : PR Package

0

vivicat

18 and Under

Combination, Medium Light, Neutral

04 Jul 2023

vivicat recommends this product!

okay i finally gave in ;) this was a big buy because its on the more expensive side, but i don’t regret it one bit! just like it’s name, it really is a skin softening serum! so, if you’re on the lookout for skincare that can give you a mochi-like glow, i would recommend this product!

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

hamasah_uwi

35 - 39

Normal, Medium, Neutral

28 Apr 2023

hamasah_uwi recommends this product!

Ukuran serumnya lumayan besar, 50 ml. Teksturnya ringan dan tidak lengket. Serum ini mengandung sinergi fermentasi antara 21% galactomyces dan 42% bifida. Setelah menggunakan produk ini selama 2 minggu, saya menyukai teksturnya yang ringan. Kulit saya terasa lembab, lembut dan terhidrasi. Untuk tekstur kulit tidak banyak berubah, mungkin harus menunggu pemakaian lebih lama.

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : PR Package

0

abigails

19 - 24

Combination, Light, Neutral

16 Apr 2023

abigails recommends this product!

Numbuzin No. 3 Toner n the Serum has officially became my new holy grail. I was blown away to see n achieve results from it in a very short period of time. It has significantly refined my skin texture, made it supple n smooth, plump n a lot brighter!
Idk, even retinol and pure vitamin C 20% didn't do as much as it did to my skin. Don't get me wrong, they're amazing but Numbuzin delivers significant results n benefits much quicker n I do use them all in my diffent routines😍

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Tokopedia

0