By Wishtrend By Wishtrend Sulfur 3% Clean Gel - Review Female Daily

By Wishtrend

By Wishtrend Sulfur 3% Clean Gel

Rp. 305.000

3.3

1
2
0
1
0

3 users

Reviewed this

75% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

virradianka

Combination, 25 - 29

10 Feb 2021

virradianka recommends this product!

Jarang banget ada acne spot treatment yang bikin kulit gak kering, sukaaa! Selain jadi spot treatment yang memang membantu meredakan jerawat, sulfur clean gel ini juga bisa digunakan 1 muka sebagai lapisan teratas (sebelum sunscreen) untuk mencegah berkembangnya bakteri penyebab jerawat baru. Overall aku puas banget sama hasilnya, tidak ada kandungan fragrances yang bisa buat wajah sensitif semakin iritasi juga karena baunya sulfur asli ๐Ÿ˜‹

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Thenakedseries.co

0

velarenciaa

Oily, 19 - 24

14 Aug 2020

velarenciaa doesn't recommend this product!

ga tau deh ini efeknya kemana.. soalnya ga muncul di aku. syukurnya muka aku ga iritasi atau makin parah pas pake ini tp ya dia ga ngaruh apa2 di jerawat aku jg.. sulfur bagus buat FA tp pas ngecek di skincarisma dia malah ga FA safe.. postifinya aku suka pckagingnya yg kuning neon dan lbh durable dan sturdy dibanding sama teca (tp teca ttp holy grailku)

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

raiyan2803

Oily, 18 and Under

11 Aug 2020

raiyan2803 recommends this product!

Packagingnya aku suka, tube dengan warna kuning yang cukup ngejreng dan ukurannya ga banyak makan tempat. Dia mengandung Sulfur sebagai key ingredients nya, dan juga ada HA & Vitamin E. Teksturnya gel cream dengan warna agak kekuningan, cepat meresap dan ga ada rasa lengket. Aroma belerang sih tetap ada, tapi untungnya ga begitu mengganggu sih. Yang aku suka dari spot treatment ini dia fast action, dalam 2 harian jerawat langsung kering & ga cenat-cenut lagi. Tapi sayangnya untuk jerawat mendem dia butuh waktu lebih lama lagi, jadi ga seefektif kalau ditotol ke jerawat bermata.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : PR Package

0

haickelfranklyn

Oily, 19 - 24

04 Aug 2020

haickelfranklyn recommends this product!

What do you think of โ€œspot treatmentโ€? I, myself is not really use this kind of skincare onto my routine, even when I have an active acne. But this one, itโ€™s really a different kind of spot treatment as you can use it as moisturizer also. ๐ŸŒ• #bywishtrend Sulfur 3% Clean Gel (gifted from @wishtrend for review purpose, thank you!) ๐ŸŒ• ๐™‹๐™–๐™˜๐™ ๐™–๐™œ๐™ž๐™ฃ๐™œ What I like about this packaging is that it really suits this skincareโ€™s purpose, comes with a tube with a targeted outlet, so you can deliver this right onto your acne(s). I do love how vibrant the color is. ๐ŸŒ• ๐˜พ๐™ค๐™ก๐™ค๐™ง,๐™๐™š๐™ญ๐™ฉ๐™ช๐™ง๐™š ๐™–๐™ฃ๐™™ ๐™Ž๐™˜๐™š๐™ฃ๐™ฉ It has a yellowish color, effortlessly lightweight, easy to spread and absorbs nicely. No additional fragrance or essential oil added to the product, so the natural sulfur scent is available. ๐ŸŒ• ๐™„๐™ฃ๐™œ๐™ง๐™š๐™™๐™ž๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™จ Sulfur is a long known ingredient which has antifungal, antibacterial, and anti acne. It used to be a very common ingredient to treated inflammation-related skinโ€™s condition. Sulfur was forgotten in the beauty trend because of itโ€™s ridiculous smells, while other ingredient offers a non-stinky smell. Other than the Sulfur itself, this also provide some humectant to provide moisture to your skin. ๐ŸŒ• ๐™ˆ๐™ฎ ๐™๐™š๐™ซ๐™ž๐™š๐™ฌ Iโ€™ve used this both ways, as moisturizer and a spot treatment. As moisturizer, I absolutely think this would not be enough to provide a long lasting moisture. Then, if you applied it all over your face, you can really smells that Sulfur scent and it will be linger for so long, I can even smell it after hours of use. As a spot treatment, I really love what it does to my active acne. Since I just got one acne during the period of use given by Wishtrend, all I can say is it was calming down this acne so it doesnโ€™t popped out. It helps to reduce the redness also on this acne. Have you tried anything with Sulfur before?

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : PR Package

0