Rated Green Real Mary Energizing Scalp Spray - - Review Female Daily

Rated Green

Real Mary Energizing Scalp Spray

-

Rp. 200.000

4.0

0
5
0
0
0

5 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

hiddenstars

Straight, 25 - 29

hiddenstars recommends this product!

10 Nov 2020

Cocok buat tipe scalp yg oily sensitive, krn pasti suka flaky dan gatal2 terus merah2 gitu. This one contains a bunch of essential oils, alcohol and salicylic acid! Aku pake setelah keramas pas rambut msh damp. Cooling sensationnya berasa bangett adem parah. Wanginya mi ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Sociolla

3

expectopatronum

Wavy, 25 - 29

expectopatronum recommends this product!

09 Nov 2020

Duinginnnn ❄❄ enak banget apalagi kalau diaplikasiin di kulit kepala yg setengah basah tambah semriwing. Sensasi coolingnya itu sih yg paling ditunggu" jadi kerasa lebih seger dan relieve stress di ubun-ubun for a while. Wanginya cukup relaxing baru tau aroma rosemary. ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Sociolla

0

lismagiovani

Straight, 25 - 29

lismagiovani recommends this product!

07 Oct 2020

baru pakai product ini sekitar dua sampai tiga minggu untuk efek pertumbuhannya belum lihat, dikemas dalam botol plastik warna hijau dengan nozzle spray. membantu banget buat langsung aplikasiin ke kulit kepala. bener bener buat kulit kepala langsung seger dan dingin (a ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : sociolla

0

Bubbleshine

Straight, 40 - 44

Bubbleshine recommends this product!

06 Aug 2020

bought this in a bundle with the shampoo.packed in the same color plastic bottle with a nozzle spray,this scalp tonic has a very clean faint peppermint lemon rosemary fragrance.felt a light stung on some spots maybe i brushed my scalp too hard before🤭🤭🤭.it gives my h ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : sociolla

3

putrimaudyla

Straight, 19 - 24

putrimaudyla recommends this product!

28 Jul 2020

I only have using this for 2 month,so i don't know if this gives any progress on my hair growth ,but until now i don't have any problem at all, it does gives me a refreshing feel,love the herbal-y smells, the alcohol smell seem a little bit too strong in my opinion. but ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : PR Package

0