Rated Green Rosemary Balancing Scalp Pack - Review Female Daily

Rated Green

Rosemary Balancing Scalp Pack

Rp. 52.000

4.9

7
1
0
0
0

8 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

lismagiovani

Straight, 25 - 29

lismagiovani recommends this product!

14 Oct 2020

Salah satu perawatan hair care khusus kulit kepala. Bener bener membantu mengatasi minyak di kulit kepala yang aku rasain. Pakai ini kaya pakai conditioner jadi gausah pakai conditioner lagi. Wanginya super fresh perpaduan antara rosemary sama mint, ada efek coolingnya ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Sociolla

0

inggani

Straight, 25 - 29

inggani recommends this product!

12 Oct 2020

Calling all my oily scalp girls terutama yang berhijab dan rambutnya gampang lepek! This is my saviour! Rekor aku ngga nyampo 5 hari tanpa ngerasa risih karna kulit kepala ga berasa gatel sama sekali walaupun udah keringetan. Yang biasanya aku maksimal 3 hari tuh udh ga ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Official Brand Store

0

Sucinurrahma

Wavy, 19 - 24

Sucinurrahma recommends this product!

17 Sep 2020

Omaga ini bener bener bagus banget dan jadi produk kecintaan aku sekarang. Pertama kali buka, wanginya herbalnya super duper kecium. Wanginya kayak obat ijo yang buat sariawan ituu, hampir mirip sih kalo menurut aku. Cara pakenya praktis, setelah pake shampoo, tinggal d ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Sociolla

0

Indahsavitriii

Wavy, 25 - 29

Indahsavitriii recommends this product!

28 Aug 2020

Rachuun ini ku dapatkan dari ciciii @bubbleshine dan akhirnya jadi cinta banget sm scalp pack ini (sementara yg lg ku pake ini, belum coba yg satu lg si tamanu) hasiiiil dari 2 kali pemakaian yang kurasa adalaah, dia sakti bangett 😭 aku tipe yg scalp oily tp rambutnya ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

soyImani

Wavy, 19 - 24

soyImani recommends this product!

05 Aug 2020

*4.5 stars* Brewed rosemary scented hair mask X conditioner hybrid that helps detangle your hair and control oily scalp well. PROS: -WANGINYAA heavenly betul2 wangi gourmand rosemary campur mint without being too minty jd tetep rosemary yg dominan. -1 pack bisa untuk 3- ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Sociolla

0

putrimaudyla

Straight, 19 - 24

putrimaudyla recommends this product!

28 Jul 2020

I have an oily scalp and some hair loss, so this product seem perfect for me. already use this for the second times and kinda like it ❤️. While using these product, it gaves my scalp mint-y tingling sensation and after that it makes my hair feel more fresh,light and sof ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : PR Package

0

Bubbleshine

Straight, 40 - 44

Bubbleshine recommends this product!

26 Jul 2020

its packed in a zip sachet of 50ml which quite economical🤭🤭 i was so curious abt the smell and i prepared the tamanu pack next to me,in case i would hate it n would throw it away.I'm so wrong...i'm in love with it.its greyish black cream smells like fresh dehydrated r ... Read more

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : sociolla

0

audienzy

Curly, 25 - 29

audienzy recommends this product!

22 Jul 2020

YES AKHIRNYA.. Ini salah satu penemuan aku di tahun 2020 untuk hair product. Setelah berkelana mencoba-coba hair mask lokal punya sampe hair mask brand ternama. Ini harganya lumayan affordable. Dikemas di pack dengan desain minimalis. Kantongnya ada zip jadi it's okay k ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Sociolla

0