Rated Green Nourishing Scalp Pack Avocado - Review Female Daily

Rated Green

Nourishing Scalp Pack

Avocado

Rp. 52.000

4.8

4
1
0
0
0

5 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

ayulaksmi

Wavy, 40 - 44

ayulaksmi recommends this product!

28 Sep 2020

Love at first use! Sudah hampir 1th lebih pakai shampoo yang SLF & silicone free jadi harus pakai produk hair treatment untuk mengatasi rambut kering dan kasar supaya lebih sehat, smooth & shiny selain hair oil. Ternyata gak nyesel beli ini, rambut auto jadi lebih lembu ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : sociolla

0

pandashi

Straight, 25 - 29

pandashi recommends this product!

27 Sep 2020

Wanginyaaa manis hampir sama kayak bubur bayi pisang & teksturnya pun mirip". Satu pouch ini bisa untuk 3 minggu buat rambut pendekku. Pakainya juga cepet, cuma beberapa menit. Habis pakai rasanya rambut jadi halus dan lembut banget. Harganya juga nggak terlalu mahal. B ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : SoCo

0

Bubbleshine

Straight, 40 - 44

Bubbleshine recommends this product!

25 Aug 2020

inedible banana ice cream thats what i thought when i opened the pocket.still in a light yellow creamy paste contains cold pressed avocado(where is it?🤔) and banana.it reminds me of a baby's first meal.it does give me a cool feeling on the scalp like rosemary and taman ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : sociolla

0

soyImani

Wavy, 19 - 24

soyImani recommends this product!

05 Aug 2020

Banana-scented silicone free alternative to conventional conditioners (+u’ll only need to use it weekly). It turns your hair super bouncy and fluffy. PROS: -Satu sachet bisa dipakai 3-4x untuk rambut sepangkal leher. -Praktis bgt pakenya kaya hair mask aja, tapi cuma pe ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Sociolla

0

audienzy

Curly, 25 - 29

audienzy recommends this product!

27 Jul 2020

Aku pikir wangi alpukat, ternyata wangi banana. Wangi banananya kayak varian TBS. Warna kuning, texturnya gel cream. It has zipper so you don't need a strappler to lock after used. Bikin rambut aku jadi halus, helai rambutnya juga halus. It's silicon & sls free. Tapi pa ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Sociolla

0