IOPE IOPE UV shield sun protector XP spf 50+ PA++ - Beauty Review

IOPE

IOPE UV shield sun protector XP spf 50+ PA++

Rp. 478.000

3.7

0
2
1
0
0

3 users

Reviewed this

67% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

inoph

25 - 29

Combination, Medium Light, Warm

17 Feb 2022

inoph recommends this product!

For the price, ini worth to try, aku coba yg mini size dulu, murah bgt. Teksturnya cream tp ngga thick dan lumayan cepet nyerap kok. Tidak bikin breakout diwajahku yg sensitif. Ini kekurangannya cm 1, terlalu kenceng wanginya, too much, jd mengganggu hidung, dan bikin merasa spt, "apakah sunscreen ini baik utk kulitku sementara wangi creamnya sekenceng ini?"

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0

hamasah_uwi

30 - 34

Normal, Medium, Neutral

03 Apr 2021

hamasah_uwi doesn't recommend this product!

Teksturnya milky warnanya agak kuniny, spfnya 50+ dengan P++++ jadi baik untuk diluar rumah. Ada wangi sedikit. Dia ada whitecastnya tapi cepet hilang jadi nggak ganggu dan cairannya sunscreenya cepat meresap. Harganya mahal ya buat sunscreen kalau full size.

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Sample

0

Bubbleshine

40 - 44

Normal, Light, Neutral

21 Jun 2020

Bubbleshine recommends this product!

i bought this on travel size in 15ml tube for trial.i wanted to like this sunscreen coz the texture is very light,milky lotion and it claims protect us ftom fine dusts.the lotion has a light soapy fragrance which i dont mind and spread easily on my my face without leaving any whitecast (i dunno if you have darker complexion coz i never had "whitecast"problem with anything.i'm NC10) i love the dewy finished BUT on day 2,i had rashes and itches on my cheek so i stopped using it from tht day.its really not a bad sunscreen.its just not for me😊😊

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0