Liese Creamy Bubble Foam Color - Beauty Review

Liese

Creamy Bubble Foam Color

Milk Tea Brown

Rp. 149.000

4.3

1
2
0
0
0

3 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

Bonjourmmsl

30 - 34

Oily, Light, Neutral

30 Oct 2023

Bonjourmmsl recommends this product!

Mudah, murah, hasil merata, aroma cukup kuat tapi masih bisa ditolerir kok. Jujur sama coloring salon lebih kenceng aroma coloring salon. Warna milk tea brown ini cantik banget, sesuai claimnya light mellow brown bikin look jadi soft dan lebih fresh ke arah lebih muda, ihiy!.. Seru lagi coloring rasa shampooing, foamnya berlimpah jadi hasil lebih merata sesuai klaim mereka. Oiya di istruksi leave on 30 menit, tapi kalo rambut kalian belum pernah di color/habis di color warna gelap (brown, dark brown) better tunggu 60 menit. Aku sebelumnya dark brown, jd tunggu lebih lamaan kurleb 60 menit-an; warnanya jd lebih keluar. Repair treatmentnya juara sih, melembutkan aroma after coloring plus melembutkan rambut—jadi gak kering dan kaku.

Liese Creamy Bubble Foam Color imgfdn-27c14d03-2916-4d75-a2ea-2643f3d7b44a-2493142 1
Liese Creamy Bubble Foam Color imgfdn-a87c50c2-50bc-4768-b941-e9a547ec3155-2493142 2

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0

feifei95

25 - 29

Combination, Light, Cool

29 Aug 2023

feifei95 recommends this product!

Pake cat rambut ini praktis asli. Suka warna coklat kemerahan super natural gitu jadinya. Wanginya emang agak nyengat, tapi pas dibilas rambut ga bikin kering soalnya uda dapet conditionernya. Pakenya gampang botolnya tinggal dikocok trs nanti berbusa jadi tinggal ratain aja sih.

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0

anastasianovita88

25 - 29

Combination, Light, Cool

10 Mar 2023

anastasianovita88 recommends this product!

This is not my first time using a Bubble Hair Color. I've tried Mise en Scene before and I was quite unsatisfied. I've applied bleaching twice before I use this one. I'm expecting a light brown color and I am actually quite satisfied. Minus one star because I think it's not as light brown as I expect. There are also some disadvantages. It is quite messy when I use this because of the bubble. Some of the bubbles drop to my feet. The smell is also quite sharp. I don't recommend you if you don't like the smell of chemical from hair color products. You also have to make some effort to squeeze the bottle. I thought that I could push the bottle cap just like Mise en Scene. Unfortunately, I have to squeeze the body of the bottle to make the bubbles.

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Grand Lucky

0

SIMILAR PRODUCTS

Liese Creamy Bubble Foam Color Rose Tea Brown

4.5(6)

Creamy Bubble Foam Color

Rose Tea Brown

Liese
Liese Creamy Bubble Foam Color Forest Khaki

be the first to review!

Creamy Bubble Foam Color

Forest Khaki

Liese