LUNA Go - Review Female Daily

ADD

Foreo

LUNA Go

For Sensitive Skin
Rp. 1.780.000
5

3 REVIEWS

5 Stars

3

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Star

0

4.7/5

for package quality

0%

users will repurchase

female-daily-user-image
astridcla

Normal

Light

Warm

25 - 29

02 Mar 2019

My holy grail! haha i use this twice a day for cleansing and anti aging routine. Just take 1 mins each, twice a day doesnt bother me. Unlike any other cleansing tools, this didnt make harsh on my sensitive skin. My skin feels so supple and smooth after using this. My tips dont press too hard on your skin. Once in a lifetime investment!

female-daily-user-image
chaechun

Oily

Medium

Neutral

25 - 29

05 Jan 2019

Suka bgt sama ini produk. Holy grail buat bersiin muka, dipake sehari 1x pas malem. Aku jd halus dan kenyal walau berjerawat. Trs memperbaiki tekstur deh, biasanya klo ak makeup trs pake highlighter itu ga keliatan, sejak pake foreo highlighternya keliatan.

female-daily-user-image
tharirh

Combination

Light

Neutral

25 - 29

23 Dec 2018

Make Foreo Luna Go yang sensitive skin untuk jadi second cleanser dan sebagai "pemijet" setelah pake face oil for couple of weeks and it works very well on me! Muka berasa lebih bersih, blackheads juga jadi berkurang dan gak gampang jerawatan. Repurchase sepertinya tidak sih, beli di Sephora Senayan City & tertulis di packagingnya bergaransi sampai... Read More

similar products

4.4(15)

LUNA

for Combination Skin

Foreo