Mineralize Skin Finish Natural - Review Female Daily

ADD

MAC

Mineralize Skin Finish Natural

Rp. 445.440
4.2

58 REVIEWS

5 Stars

32

4 Stars

16

3 Stars

9

2 Stars

1

1 Star

0

3.8/5

for package quality

53%

users will repurchase

female-daily-user-image
andhina

Combination

Medium

Warm

35 - 39

27 May 2019

Bagus banget sih ini untuk setting foundation atau tinted moisturizer dkk. Bahkan setelah berjam-jam, tampilan kulit muka tetap oke, foundation ga luntur dan kulit ga kelihatan berminyak. Selain itu, produk ini kayak ga habis-habis. Jadi harganya sesuai lah dengan kualitas produknya.

female-daily-user-image
almadearizka

Combination

Medium

Neutral

19 - 24

26 Apr 2019

I really don't know what magic they put in this setting powder but this will set your complexion like a dream. My skin just looks better everytime I use this on top of my foundation. This will set your foundation without taking away the natural glow of your skin, in fact it kind of add just a tiiiiiiiiny bit more glow (not shimmer) so your makeup l... Read More

female-daily-user-image
adzhanialiya

Combination

Light

Neutral

18 and Under

27 Mar 2019

I'm so in love with this product. why? as their name skin finish that absolutely true!!! ur face look like a healthy skin. do not ampesize ur skin texture. the product worth the price. u must try this and u gonna fall in love with this one. repurchaseeee??? absolutely yesss!!!!

female-daily-user-image
catharinanggraeni

Combination

Medium Light

Cool

30 - 34

24 Dec 2018

Bought this powder after seeing the reccomendation by kathleen lights for the best powder for dry skin. Got this product at Changi airport and i truly fall in love with this powder. It sets the make up naturally good and my face doesn't look cakey. I'm in shade medium anw. The downside is this powder doesn't come with the puff, so you might have to... Read More

female-daily-user-image
nananarfh

Normal

Medium

Warm

25 - 29

23 Oct 2018

Hasilnya glowing paraaahh sih kalo pake ini. Tapi kurang suka fall out nya, jadi berantakan gituu kalo make ini.. Tapi kalo udah dikasih setting spray tjakep sih :)) Repurchase? Umm... maybe. Tapi kalo ada product yang lebih worth to buy yaaa boleh lah coba yg lain

female-daily-user-image
devidepth

Normal

Light

Neutral

25 - 29

17 Oct 2018

I always love MAC Mineralize Skinfinish powder. It's really lightweight, soft, and almost undetectable on the skin. It doesnt give cakey powdery finish, but of course as long as you use it moderately. The only critique from me is the packaging, it doesn't come with powder pad, so it kinda troublesome that I need to grab from any other powder. ... Read More

female-daily-user-image
yosibeauty

Combination

Medium Light

Neutral

35 - 39

12 Sep 2018

sebelum booming kaya sekarang aku udh ditawarin duluan ama BA nya ktnya bikin glowing jadi aku nyoba dan emang bagus cm lebih enak pake jari daripada ok kuas krn fall outnya agak banyak dan klo mau lebih ok tinggal semprot setting spray aja buatblbh glowing

female-daily-user-image
fwnda

Combination

Medium Light

Neutral

25 - 29

02 Sep 2018

Powder ini bisa dibilang memberikan hasil yang natural, aku pakai bedak ini cuma buat set under eye sama t zone, powder ini bs ngeblur pori2 gitu bikin muka keliatannya halusss banget, pernah jg dipake ke seluruh muka hasilnya jadi natural glow. Repurchase? Blm tau sih masih mau coba powder lainnya hehe

female-daily-user-image
ms_geey

Normal

Medium

Warm

30 - 34

24 Aug 2018

Bedak yang one of a kind, bukan bedak biasa. Awalnya aku bingung, kenapa bedak ini ga ada tracenya, seperti ga ada apa2nya. Tapi setelah ditilik2 lagi, bedak ini ngasih dimensi pada muka. Muka jadi keliatan lebih terdefinisi dan lebih sehat. Best worn with brush. I own it in shade medium dark. Agak terlalu gelap sih menurutku, makanya jarang dipake... Read More

female-daily-user-image
lydiajacklin

Dry

Medium Light

Neutral

25 - 29

20 Jun 2018

Ini bedak mahal tapi aku ga dapet sisi "wow" dari bedak ini. biasa biasa saja. malah produknya agak susah keambil gitu. packaging yang sekarang udah bagus, ada kacanya dan ga ringkih sesuai harga lah. cuma kenapa? why oh why? bedak nya biasa sajaa.. ga bikin mulus kulit, kaya cuma numpak nempel diwajah. ga ada yang spesial. rasanya ringan pake beda... Read More