MAC Mineralize Skin Finish Natural - Review Female Daily

MAC

Mineralize Skin Finish Natural

Rp. 445.440

4.2

33
17
11
1
0

62 users

Reviewed this

88% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

beckyvanozy

Dry, Light, Neutral, 30 - 34

beckyvanozy recommends this product!

22 Jun 2020

Kesukaannn, hasilx bener-bener natural, fresh dan bagus banget buat nge set tinted moisturizer. Soalx ngga trll suka sm bedak yang hasilx tuh tebel banget. Makax pas pakai ini bener-bener jatuh cinta , dan bakalan beli lagi kalau habis. Hargax sesuai kok dgn productx. C ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Brand website

0

Yolandaint

Dry, Medium, Warm, 30 - 34

Yolandaint recommends this product!

22 Mar 2020

Emang loh ya kalo pake ini tu shimmer nya bagus tapi ga smooth banget lah kelihatan nya tapi dengan body brush aku suka pakeiin d bagian pundak dama tulang dkt leher kalo pke tanktop jd kelihatan healthy glow. Karena kalo aku pake buat di wajah aku kurang cocok sm shimm ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0

neels

Combination, Medium Light, Cool, 35 - 39

neels recommends this product!

29 Jan 2020

Coverage nya cukup bagus .. ada blur effect nya which is good.. sayang waktu beli shade nya ke gelapan😓. Jadi nga ke pake deh . But i love the product . Will surely buy my shade correctly this time. Sesuai namanya skin finish natural. Emang kelihatan natural . Medium c ... Read more

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Official Brand Store

0

agnesyudita

Combination, Light, Neutral, 35 - 39

agnesyudita recommends this product!

19 Oct 2019

Honestly I really love the result.. but it broke me out so bad.. pas kondisi muka udh oke n ga rentan bermslh akhirnya beraniin diri hunting face powder lagi.. I got the new packaging yg udh dilengkapi kaca mski msh minus puff.. My shade in light plus n suits my NC20-2 ... Read more

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

ismealdi

Normal, Medium, Warm, 25 - 29

ismealdi recommends this product!

01 Oct 2019

Concealer Favoritku sekarang. Menurut aku, ini lebih nggak nge-crease dibandingkan sama concealer The Saem yang liquid aja. Bagian sticknya nyaman digunakan untuk cover under eye. Aplikator yang liquidnya bisa digunakan untuk cover jerawat dan bekasnya. Nggak nyumbat po ... Read more

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : FD Try and Review

0

andhina

Combination, Medium, Warm, 35 - 39

27 May 2019

Bagus banget sih ini untuk setting foundation atau tinted moisturizer dkk. Bahkan setelah berjam-jam, tampilan kulit muka tetap oke, foundation ga luntur dan kulit ga kelihatan berminyak. Selain itu, produk ini kayak ga habis-habis. Jadi harganya sesuai lah dengan kuali ... Read more

0

adzhanialiya

Combination, Light, Neutral, 18 and Under

27 Mar 2019

I'm so in love with this product. why? as their name skin finish that absolutely true!!! ur face look like a healthy skin. do not ampesize ur skin texture. the product worth the price. u must try this and u gonna fall in love with this one. repurchaseeee??? absolutely y ... Read more

0

catharinanggraeni

Combination, Medium Light, Cool, 30 - 34

24 Dec 2018

Bought this powder after seeing the reccomendation by kathleen lights for the best powder for dry skin. Got this product at Changi airport and i truly fall in love with this powder. It sets the make up naturally good and my face doesn't look cakey. I'm in shade medium a ... Read more

0

nananarfh

Normal, Medium, Warm, 25 - 29

23 Oct 2018

Hasilnya glowing paraaahh sih kalo pake ini. Tapi kurang suka fall out nya, jadi berantakan gituu kalo make ini.. Tapi kalo udah dikasih setting spray tjakep sih :)) Repurchase? Umm... maybe. Tapi kalo ada product yang lebih worth to buy yaaa boleh lah coba yg lain

0

devidepth

Normal, Light, Neutral, 25 - 29

17 Oct 2018

I always love MAC Mineralize Skinfinish powder. It's really lightweight, soft, and almost undetectable on the skin. It doesnt give cakey powdery finish, but of course as long as you use it moderately. The only critique from me is the packaging, it doesn't come with p ... Read more

0
Prev
1
234567...
Next

SIMILAR PRODUCTS