eSpoir Water Splash Sun Cream SPF 50+ PA++++ - Beauty Review

eSpoir

Water Splash Sun Cream SPF 50+ PA++++

Fresh

Rp. 0

4.5

1
1
0
0
0

2 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

devitahaerany

19 - 24

Dry, Light, Cool

28 Aug 2022

devitahaerany recommends this product!

Ini kalo ada bintang 10 aku kasih bintang 10 deh ūü§© asli ini emang enakkk banget, definisi sunscreen yang bakal aku pilih kalo cuma bisa pilih 1 sunscreen doang. ūüôā Ini chemical sunscreen yang ringan, warna-nya hijau muda gt jadi bisa lumayan nge-correct redness di kulit. Pas pake sunscreen ini juga kerasa soothing sama calming ke kulit. ūü•į No whitecast, ga perih di mata, ga pilling. Finish-nya kulit jd keliatan very healthy. ‚ú® Highly recommend!

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Brand website

0

bulanrhs

19 - 24

Combination, Medium Light, Neutral

11 Jul 2022

bulanrhs recommends this product!

clean enough ingredients chemical sunscreen for meeūüėč spreadability nya mantulūüĎćūüŹĽ, gampang bgt di blend, ringann, dan gada efek tone up (aku suka) dewy finish and a bit oily jd aku set pake bedak di t zone tp di area lain masih glowyy hehe love it OH dan ga pilling dipake diatas vit c

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Tokopedia

0

SIMILAR PRODUCTS

Rohto Tone Up Base Sunscreen Sensitive Skin

be the first to review!

Tone Up Base Sunscreen

Sensitive Skin

Rohto
Rohto Tone Up Base Sunscreen Acne Prone Skin

be the first to review!

Tone Up Base Sunscreen

Acne Prone Skin

Rohto
Rohto Tone Up Base Sunscreen Normal Skin

be the first to review!

Tone Up Base Sunscreen

Normal Skin

Rohto