Abib Cosmetics Hydration Crème Water Tube - Review Female Daily

Abib Cosmetics

Hydration Crème

Water Tube

Rp. 375.000

4.1

2
9
1
0
0

11 users

Reviewed this

92% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

feliciaicha

Dry, 19 - 24

30 Apr 2021

feliciaicha recommends this product!

Sesuai namanya, tekstur produk ini cream, dengan konsistensi light to medium. Dibandingin sama yang varian Hydration Gel, produk ini lebih melembabkan. Dari segi ingredients, hampir mirip cuman Hydration Creme ada tambahan ekstrak-ekstrak tumbuhan (Camellia Japonica Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil dan Shea Butter), juga ada tambahan ingredient untuk barrier repair and protection dari Adenosine. Yang Hydration Creme ini lebih cocok dipakai di malam hari atau pas kondisi kulit lagi kering

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Gift

0

janetliono

Combination, 25 - 29

19 Apr 2021

janetliono recommends this product!

Cream ini konsistensinya lumayan elegan ya, kelihatannya tidak terlalu tebal. Tapi walaupun begitu, tetap berasa oklusif dan rich. Kalau di siang hari kadang merasa terlalu too much, harus kontrol quantity nya si. Klo di aku si lebih suka pakai ini di malam hari. Tidak ada wanginnya. Rekomen ini ke org yg kulit nya kering atau super kering.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Gift

0

alifanpt

Oily, 19 - 24

18 Apr 2021

alifanpt recommends this product!

Such a great product for moisturizing my skin fastly and will make your face glow and plump immediately after you put it on! The smell is slightly coconuty and i like this a lot cause it very subtle scent, the texture is really thick but easy to spread and i suggest you to use one drop first then apply more if you still need the moisturizer.

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Shopee

0

alifanptt

Combination, 19 - 24

18 Apr 2021

alifanptt recommends this product!

A worth to buy product to moisturize your skin! This was oil based moisturizer that moisture up your face really fast, i use it with my oil and massage it on my face and it works really great! Really make my skin shiny and looks healthy but not oily. The texture is quite thick and its spreadable and there is no fragrance

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : PR Package

0

safaariani

Dry, 19 - 24

16 Apr 2021

safaariani recommends this product!

Packagingnya unik bgt gemes, jadi dia tuh packagingnya kayak pasta gigi terus tutupnya menyerupai baut lol. Warnanya putih, simple yet informative enough. Teksturnya creamy thick, tapi walaupun thick ngga bikin susah di blend. Im not a big fan of thick moisturizer actually, walaupun muka aku kering tapi aku tetep mau moist yg enteng dan ngga bikin muka sumuk. But, Abib ini masuk dalam kategori thick yg masih bisa aku tolerir. Pas diapply rasanya tacky tapi ngga bikin over hydrating. Aku ngga bisa pake moist ini di AM routine karna terlalu heavy untuk kulitku. Aku biasanya pake pas kulitku lagi kering bgt sampe banyak dry patches gitu dan pakenya di PM routine biar dapet kelembaban yg extra

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Gift

0

diandrry

Dry, 19 - 24

15 Apr 2021

diandrry doesn't recommend this product!

Ini salah satu cream yg thick banget sih menurutku. Di kulitku yang kering I still feel that its too thick buat day cream gitu. Lebih cocok untuk night cream, pengaplikasiannya pun aku akalin dengan ngga langsung aplikasiin banyak gitu, tapi sedikit2 cuma dibikin layer supaya lebih menyerap 👍🏼 Untuk harganya yg menurutku lumayan pricey, ini banyak banget isinya. Apalagi pakenya sedikit2 jadi for me it takes a long time to finish this product.

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

ecye16

Oily, 25 - 29

14 Apr 2021

ecye16 recommends this product!

🐰Experience : I’m using this moisturizer for 3days straight for AM & PM. I could say its hydrating enough for my oily skin, i didn’t feel any greasy at all, but i’m kinda afraid to use it for long term, because the texture too heavy for my skin and especially living in humid country. Would recommend this moisturizer for Dry Skin 🐰PAO : 12 Months

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Gift

0

Daneraalf

Combination, 19 - 24

09 Apr 2021

Daneraalf recommends this product!

teksturnya bener bener thick dan rada susah di blend tapi ini entengggg bangetttt aslikk di wajah kalo makenya sebiji jagung, tapi udah ngunci kelembapan bangetttt asliii dia sifatnya oklusif gitu ya jd rasanya kayak di seal gitu enak dan enteng kok

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Gift

0

Ekaaputt

Combination, 25 - 29

07 Apr 2021

Ekaaputt recommends this product!

Sejak pakai ini ,jadi skincare holygrail aku! Luvv bgt sama krim ini ,teksturnya krim yg ga begitu padat, sedikit kental jadi sangat mudah diblend & tidak meninggalkan whitecast . Ini juga terasa agak panas yg aku rasa saat pertama di apply tp hanya beberapa detik . Setelahnya wajah terasa bgt jd lebih plumpy,cerah dan menyamarkan pori². Nyoba ini tanpa jeda dr skincare sbelumnya dan ga ada breakout sama sekali. Ini juga aromnya ga terlalu kentara jd ga ganggu juga . Utk packagingnya simple tapi mewah . Tapi aku kurang suka dengan bentuk tube kayak gini kadang saat ditekan dia kluar terus sendiri gitu . Jadi agak repot sih menurutku. But sofar so good . Semuanya aku suka ,hanya minus di packaging aja klo menurut aku .

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Instagram

0

annisajelly

Combination, 19 - 24

04 Apr 2021

annisajelly recommends this product!

[REVIEW] Abib Hydration crème The first time, I love the packaging of this product elegant and minimalist. Aluminum tube for this product minimizes exposure to air and maintains its ingredients safely. The main ingredients in this product are Macadamia Integrifolia Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil. Ingredients for the first time trying this. Apart from that, there are also glycerin and niacinamide. This product is intended for those of you who have dry skin. The texture is creamy, honestly at first, I was afraid it would be really heavy on my face and really occlusive. It will keep clogged pores because the texture is thick, but it is still quite comfortable for my acne-prone skin. I really like this when my skin is dehydrated. So, my dry skin will be nourished and hydrated, feeling comfortable. Easy to blend and quickly absorb into the skin. It does not leave anything on skin surface without stickiness. For this product, it doesn't have any fragrance, but it does contain Cetearyl alcohol, please be careful for those with sensitive skin. Overall I like this product because it functions according to its claim and I think this product would be great for all skin types. So recommended & repurchase? Yes, of course

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : PR Package

0
Prev
1
2
Next