Benton Snail Bee High Content Steam Cream - Beauty Review

Benton

Snail Bee High Content Steam Cream

Rp. 300.000

3.9

99
71
50
28
10

258 users

Reviewed this

22% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

rgna27

19 - 24

Combination, Light, Cool

19 Dec 2022

rgna27 recommends this product!

Inget banget ini moisturizer pertama aku pas baru kenal skincare. Dulu pake ini se cocok itu, tapi karena tipeku emg bosenan jadi ganti moisturizer lain. Harganya 158 rb yang 50gr, beli di shopee. Aku sempet repurchase ini 2x & karena moisturizer ini, muka aku sempet bagus banget. Sebenernya ini ga fungal acne safe (cmiiw), tapi untungnya fungal acne aku ga ke trigger sama sekali pas pake ini. Kulit jd moist banget, wajah jg ga bertekstur lg, kenyaaal, cepet nyerep walau lumayan thick (mgkn karena kulit aku dulu SUPER DRY). Pake ini pas kulit aku dry banget dan karena moisturizer ini juga skrg kulit aku ga dry lg hehe❤️ Sebenernya mau repurchase lagi, tapi aku masih pengen coba moisturizer lainnya hehe

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Shopee

0

popy_mercylin

25 - 29

Normal, Medium, Neutral

15 Nov 2022

popy_mercylin recommends this product!

dapet gift dari toko langganan skincare, aku dapet yang sampel size sih, kurag suka dengan teksturnya, di aku agak susah menyerap gitu.. tapi overall gaada bikin masalah kulit sih, tp munggkin aku lebih pilih cream lokal

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Gift

0

yola0

25 - 29

Dry, Medium Light, Warm

13 Jul 2022

yola0 doesn't recommend this product!

Cream nya cukup thick. Kalau dioles dia ada sedikit oily feeling nya. Feeling nya occlusive, jadi lebih melembabkan di permukaan nya aja daripada penyerapan ke dalem kulit. Kalo diapply kebanyakan bakal gerah. Pas kulit ku ada iritasi ak pakein ini, somehow kurang bisa calming (karena embel2 snail). Gaada BO sih, tapi ak jauh lebih suka essence nya karena ini kurang ada efek nya

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0

septianievi3

25 - 29

Combination, Medium Light, Cool

30 May 2022

septianievi3 recommends this product!

Benton Snail Bee High Content Steam Cream

First Immpression pengaplikasian Cream ini langsung berasa Colling Sensation nya
Pengaplikasian yang tepat adalah ditap-tap keseluruh wajah, jangan digeser karena akan  terasa piling, lama meresap dan  meninggalkan Whitecast

Dengan kandungan Utama Snail Secretion Filtrate, Teksture cream ini ringan dan mudah menyerap, hanya saja cukup lengket. di oily skin finishnya Greasy tapi masih terasa nyaman

Paling nyaman digunakan pada malam hari karena kalau disiang hari terasa berat apalagi dilayer dengan Suncreen, akan terlihat lebih Greasy

Yang aku rasakan setelah pemakaian cream ini kemerahan dan jerawat menjadi tenang, Kemerahan pada kulit sensitif Mereda
Kulit juga terhidrasi dengan baik dan terasa Lembab bahkan setelah dibilas pada pagi hari.
Sayangnya cream ini meninggalkan residu, terlihat setelah cuci muka dipagi hari terdapat residu putih pada air bekas membasuh muka.

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Brand website

0

andhinaaor

18 and Under

Oily, Medium Dark, Warm

13 Mar 2022

andhinaaor recommends this product!

☆ 𝗧𝗲𝘅𝘁𝘂𝗿𝗲
The texture of this product is thick and quite rich. Before using this product, my face was oily, so when I used it, I was actually quite careful. But it's not greasy at all when I use it. The trick is to use it a little bit, because this cream goes a little way. and if blended properly the result can really blend with the skin.

☆ 𝗠𝘆 𝗘𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲
I use this as a day and night cream. But when I usually use it at night, I add the essence. And in the morning when I wake up my face feels more supple and a little brighter. I just feel the moisture to this product and it can control my acne.

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : Instagram

0

Ceritaoryza

30 - 34

Dry, Medium Light, Neutral

13 Mar 2022

Ceritaoryza recommends this product!

I love this simple and bio-degrable packaging, and also the unscent formula. Benton Snail Bee High Content Steam Cream can be used by all skin type, safety on my sensitive skin. 


Actually I would prefer light moisturizer than "occlusive like" one, this product is not one of my favorite skincare. If it is just to have smooth and moist feeling, I can have it from other product which texture is more comfortable. We can't rely on snail secretion filtrate and or bee venom as anti-aging actives, but they are good enough to increase moisture level.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Instagram

0

magdapuspita

25 - 29

Combination, Medium Dark, Warm

16 Feb 2022

magdapuspita recommends this product!

penyelamat di waktu wajah aku bruntusan parah. aku pake benton aha bha yg ijo sama ini. wagilasih.. bruntusan aku langsung hilang dan muka aku jadi jauh membaik. kusam nya ilang, pori2 mulai mengecil. seiring bertambahnya usia, masalah kulit juga berubah kali ya. pernah nyoba pake ini lagi, malah jerawatan :(

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Tokopedia

0

hurinsaf

19 - 24

Combination, Medium Light, Neutral

16 Feb 2022

hurinsaf recommends this product!

for me the texture is quite thick and very rich with benefits, easy to absorb and light on the skin
You don't have to worry about your face getting oily because this cream as long as you don't use too much💗 How to use?
At the last step of skin care, apply a suitable amount to face and softly pat ultil absorbed.

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Instagram

0

erinirena

30 - 34

Oily, Light, Neutral

13 Feb 2022

erinirena recommends this product!

Selama penggunaan, aku antara suka dan benci sama krim ini. Karena teksturnya agak berat, jadi kalau dioleskan banyak akan sulit atau lama meresap ke kulit. Tapi after effectnya bagus banget, kulit kamu akan terhidrasi sampai pagi hari, lembab, kenyal, dan tidak berminyak sama sekali. Krim ini tidak memiliki wewangian sehingga tidak mengganggu. Dan ukuran ini merupakan ukuran yang sangat cocok untuk travelling.

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Brand website

0

viviwidjaja

30 - 34

Combination, Medium Light, Neutral

11 Feb 2022

viviwidjaja recommends this product!

✅Dermatologically Tested, EU CPNP/UK SCPN Registered, pH balanced, Hypoallergenic Multi-care

Benefits :
- Skin Protection
- Nutrition Supply
- Skin Vitality Improvement
- Skin Barrier Improvement

Main ingredients :
🐌 Snail Secretion Filtrate : snail is known for a quick healing ability at any damage on its shell. Snail Secretion helps skin moisturising and sebum balance improvement

🐝 Bee Venom : ingredients such a melittin and apamine in bee venom helps to soothe,, protect the skin and alleviate problematic skin symptoms.

This cream has a texture like Fresh Cream and works to help moisturize and locate moisture on the skin. Smooth cream formulation without stickiness, soft and moist cream that provides a smooth finish for nourishing the skin containing Snail Secretion Filtrate, Bee Venom and Various Botanical Ingredients. It's good for my skin ❤️

Thank you @bentoncosmetic for sending me this cream 😚

#benton #bentonreview #bentonsnailbeehighcontentsteamcream #snailbeehighcontentsteamcream

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : PR Package

0
Prev
Next
ic-chevron

SIMILAR PRODUCTS