Evete Naturals Body Lotion Goat Milk Honey - Review Female Daily

Evete Naturals

Body Lotion

Goat Milk Honey

Rp. 120.000

3.9

1
5
1
0
0

7 users

Reviewed this

29% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

12 May 2020

auliaasaf recommends this product!

Body lotion yang bagus banget sepanjang pencarian body lotionku. Kelembapannya awet hampir seharian karna teksturnya lebih thick dibanding body lotion pada umumnya. It's a good thing buat kulit aku yang kering dan super sensitif. Wanginya suka banget, manis dari buah berry tapi seger wangi herbal dari ingredient lainnya, unik banget. Lotion ini butuh waktu untuk menyerap sempurnya ke kulit karna teksturnya yang cukup heavy. Packaging nya jadi nilai tambah produk ini karna dalam bentuk botol pump. Sayangnya produk natural gini akan lebih mudah rusak kena udara atau temperatur.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : LINE@

0

31 Aug 2017

Bagi yang ga suka body butternya evete naturals karena thick dan oily bisa nyobain body lotion ini. Wanginya unik dan masih bisa diterima di hidung aku. Body lotion ini lumayan melembabkan, sayang harganya cenderung mahal. Kadang aku campur body lotion ini dan body butter, hasilnya enak di kulit. Kulit lebih halus, lembab, dan wangi.

0

31 Jul 2017

auliaasaf recommends this product!

Lembab nya awet ga cuman pas jam2 awal pake aja, hampir seharian lembab, wanginya enak banget tp ga bisa dijelasin karna unik, cepet terserap kedalem kulit dan pastinya dibuat dr bahan natural. Aku tertarik beli ini karna lipbalmnya bagus banget, sebagus itu sampe semua produk yg evete naturals buat ya aku beli, tapi pada akhirnya kecewa karna baru setengah pemakaian aja udah tumbuh jamur (itu terjadi hanya di aku yg tinggal di daerah lembab dan dingin, di Lembang. Jangan sama ratakan kualitas produknya di aku sm kalian yg tinggal di daerah panas karna dr review customer lain bagus ko) dan itu terulang sampe 3 kali. 1 emang niat beli, 1 dikasih ganti dr evetenya karna aku laporan atas tumbuhnya jamur itu, 1 lagi dapet give away. Jadi emang belinya cuman 1 ko. Jadi kalo disuruh repurchase ya aku lebih milih body butternya.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : LINE@

0

24 Oct 2016

Body lotion ini agak thick dan sedikit harus ditunggu sebelum menyerap. Karena dia thick, jadi cukup melembabkan tapi tetep mudah di-spread dan tidak terlalu berminyak. Menurut aku dia ini lebih kayak light cream texture-nya. Packagingnya aku suka karena pump jadi praktis dan higienis, tapi kalo udah sisa2 produknya susah keluar soalnya dia thick jadi nempel2 di dinding botol. Aromanya juga enak dan lembut. Overall aku suka sih dengan lotion ini tapi pricey. 
Pros: Decent quality local product, hygienic packaging (bottle with pump), very moisturizing for a lotion

Cons: Thick texture (not suitable for people who like lightweight/runny lotions that absorbs very quickly), Pricey

0

22 Oct 2016

The first time I found out about this great local body lotion product was when one of the FD members gave her review in chapter BODY LOTION (ABSOLUTE GROOMING). She said that this Evete could heal her eczema. She also said that it was a genuine Indonesian product using all natural ingredients and it's paraben free. Back then, my hunch told that Evete would be my destiny. (And my hunch is right). At once, I jumped on Evete Naturals Official Instagram and saw meticulously about what's written, all the pictures it snapped, and all the explanation it showed. It's rich on many good things which nature provides. All Evete products were made mostly from virgin coconut oil, unrefined shea butter, cocoa butter, sweet almond oil, apricot cernel oil, beeswax, vitamin E and essential oils. Wow, what could I ask for more? I was sold!


I'm not a kind of paraben-free freak, I freely use a beauty product contain paraben, as long as it's only a bit and were listed at the end of the ingredients. But if there's natural paraben-free available, absolutely I'd prefer this.

After reading all the product knowledge described on Evete IG, I decided to chose body lotion instead, eventhough its leading product was body butter. I thought butter consistency wouldn't fit me since I live in a hot sweaty BSD and wouldn't give me a comfort sensation because I always apply my moisturizer all over my body. 

It's been more than 2 months I keep Evete body lotion as a main part of my body care regimen. Now, it's already my 4th purchase and I intend to keep having it on my stash continuously. The indulging natural ingredients, such as olive oil, jojoba oil, essential oil, goat milk, and honey are fully contained inside the body lotion. On top of that, the sweet scent of berries boost up my mood every single time. It moisturizes my body without loaded greasiness for hours, and remove my unpleasant itchy rash. 
(PS: I got my itchy rash from few times exposure of body lotion I bought at Indomaret, prior to my Evete usage)

Usually I spend 250 ml size for about 2 weeks, note that I use it everyday religiously after taking morning and evening shower on all my entire body, thigh, leg, buttock, chest area, back area, leg, arm, feet, hand, and neck. 

Who could resist this natural finest body lotion made by Indonesian folks with full of love that deliver healthy and nourishing skin benefit from the wholesome properties inside it? You, all my fellow Indonesian ladies, must have it!

Now, I'm really dying for Evete to create more body moisturizer with SPF. Definitely, I'll be the number one customer who grab it.

Oya, I usually order Evete online in Berrybenka, this local online shop is a very helpful and very fast shipping. Besides, they often provide a promo code which make me more grateful because I can always get Evete with a lower price than the real price, 

0

22 May 2016

Saya mencoba body lotion ini karena ada promo (saya juga mencoba body lotion dari holiday seasons nya Evete). Lotion ini melembabkan, tetapi tidak lebih enak daripada body butternya. Wanginya tidak terlalu membuat saya pusing, tetapi akan lebih baik jika ada varian lain dengan wangi yang berbeda.

0

11 Apr 2016

wanginya enak, cepat meresap dan cukup melembabkan, tp teksturnya terlalu kental untuk disebut lotion. Dengan kemasan botol pompa jg bikin susah untuk mengeluarkan produknya karena banyak yg menempel di dinding botol..

0