First Aid Beauty FACIAL RADIANCE OVERNIGHT MASK - Review Female Daily

First Aid Beauty

FACIAL RADIANCE OVERNIGHT MASK

Rp. 38

2.0

0
0
1
2
1

4 users

Reviewed this

25% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

anggastagiooo

Oily, 19 - 24

07 Jul 2018

Gak suka sama sekali sama produk ini. Teskturnya gel, wanginya aneh sekali menurutku. Pas di apply ke muka lama nyerep udah gt thick banget. Aku gak merasa kultku cerahan, halusan atau apa. Malah gak ada bedanya pakai ini sama gak pakai, Not reccomend ??

0

simply1

Oily, 30 - 34

12 Nov 2015

Teksturnya gel, ada sensasi dinginnya. Ringan dan gak berminyak. Agak lama meresap dikulit. Bikin kulit lebih lembut dan lembab setelah pemakaian. Mudah dibilas. Sayang, klaim mencerahkan kulit tidak terasa.

0

mrsdelonika

Dry, 30 - 34

01 Nov 2015

Saya sangat suka dengan produk-produk dari First Aid Beauty, tapi saya tidak menyukai overnight masknya. saat dipakai rasanya lengket dan lama sekali meresapnya jadi berasa ga tenang tidur karena takut masker nempel-nempel dibantal.

pertama kali coba masker ini besoknya langsung muncul jerawat besar di jidat. akhirnya saya stop dan begitu membaik saya coba gunakan lagi. tetap tidak memberikan hasil seperi yang saya harapkan,malah tergantung kulit muka terasa gatal saat masker ini diaplikasikan.

0

msdentist

Combination, 25 - 29

30 Oct 2015

this product was not really worth the hype, at least for me.
from the packaging, it does not include with spatula, so i found it not hygiene enough when we use it.
from the consistency, it's like thick gel cream, i dont like it because it is not quickly absorb when applied to skin. and when you take a little too much product, your face will be soo sticky, and takes a long time to absorb.
from the effect, at the first time i use it, i do feel a little brightening effect to my face when i wake up at morning, and i also feel my face become so smooth. but when i use it again, i did not feel like i feel for the 1st time i use that.
i've stopped using this because i really dont like the sticky-ness all over my face everytime i put this on my face. even only a small product, i still feel it too sticky for me.
for the price tag, i prefer other sleeping mask than this.

0