Simple De-stress Sheet Mask - Beauty Review

Simple

De-stress Sheet Mask

Rp. 0

4.3

2
0
1
0
0

3 users

Reviewed this

67% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

ivanatania

19 - 24

Oily, Medium, Warm

11 Mar 2020

ivanatania recommends this product!

Pertama kali beli ini di Watsons Malaysia dan claim nya adalah menenangkan kulit dan menyegarkan jadi aku coba dan memang bagus, kulit wajah jadi segar dan calming effects nya terasa. Cara pakainya ikutin aja instruksinya jangan didiamkan terlalu lama terutama untuk oily skin

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Watson

0

Falasifah18

25 - 29

Dry, Medium Light, Neutral

07 Jan 2020

Falasifah18 recommends this product!

lumayan sih sheetmask ini ga bikin muka jadi berminyak. tapi sheetmask ini ga bisa dipakai tiap hari. karena akan bikin muka kering. aku pakai seminggu sekali. bener2 seger sih habis pakainya. aromanya juga ga aneh.

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Tokopedia

0

katherinology

25 - 29

Normal, Medium Light, Neutral

02 Jan 2019

Been out in the cold for too long, my skin gets a little drier than usual. Nggak kering sampe ngelupas gitu sih, it just feels less supple than I’m accustomed to. Waktu mampir ke drugstore deket rumah eh nemu sheet mask ini, lagi diskon pula (sheet masks here are a little bit more expensive). It feels hydrating enough on the skin, meskipun tekstur essence-nya rada thick for my liking (nggak se-thick Garnier yg biru sih). It’s a good sheet mask actually, although the price point may be beyond what I’m willing to splurge.

0