Miniso Cosmetic Accessories Powder Brush - Review Female Daily

Miniso

Cosmetic Accessories Powder Brush

Rp. 0

5.0

3
0
0
0
0

3 users

Reviewed this

34% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

Sucinurrahma

Combination, Medium Light, Cool, 19 - 24

20 Mar 2020

Sucinurrahma recommends this product!

Brush nya besar dan enak dipake nya. Aku punya yang warna silver nya. Awal beli ini emang gak ngembang, kayak kecil gitu tapi pas udah di cuci berkali kali dan udah dipake nanti bakalan ngembang sendiri brush nya, jadi enak dipake nya. Ini juga halus, gak kasar

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : miniso

0

floweycassandra

Oily, Medium Light, Neutral, 30 - 34

25 May 2019

Bought the blue and silver combination wand few times ago. For under 50K price range, it has a good quality and worth every penny. It doesn't feel harsh to the skin. Of course a synthetic brush type. Easy to wash. Suggested for beginners.

0

Dhee_siagian

Combination, Medium, Warm, 30 - 34

11 Feb 2019

suka banget sama brush ini. harga nya masih tergolong ramah di kantong. brush nya besar dan ini lembut. untuk di aplikasikan ke wajah gak bikin sakit. di store ada 3 warna di sediakan yaitu pink, blue, black.

0