ADD

Sigma

E30 - Pencil brush

Silver
Rp. 199.000
4

3 REVIEWS

5 Stars

2

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

1

1 Star

0

4/5

for package quality

67%

users will repurchase

female-daily-user-image
unicorn13

Oily

Light

Neutral

19 - 24

20 Jun 2018

Brush ini menurut aku krg enak kalau dipakai buat nge-blend underlash eyeshadow karena unjungnya agak terlalu lincip, BUT! This is the perfect brush for innercorner highlight (it's such a waste actually, but I don't know what to do with it hahaha) Untuk segi quality ga perlu diragukan sigma memang bagus aka tahan banting!!

female-daily-user-image
icaca8

Dry

Light

Neutral

25 - 29

17 Oct 2016

Ujung brushnya precise enough buat detail diujung kelopak mata, dan brushnya ini stiff jadi pencil brush ini gunanya bener2 cuma buat apply detail seperti bawah mata atau bikin garis untuk eyeshadow. dan karna brushnya yg stiff banget itu menurut gw agak susah buat blending eyeshadow. Untuk harganya menurut gw untuk macem pencil brush kyk gini agak... Read More

female-daily-user-image
veraazhou

Dry

Medium Light

Warm

19 - 24

03 Aug 2016

Pencil brush ini cocok buat apply a little amount of some color at the precise place you desire on you eyelids. Usually buat apply some dark colors like deep brown, black on the outer corner of your eyes. Selain itu juga bisa dipake untuk blending and apply eyeshadow for lower lash line. I bought sigma just because i think the bristle is much bette... Read More