KARIS 107 Eye Shader Brush - Review Female Daily

KARIS

107 Eye Shader Brush

Rp. 65.000

5.0

2
0
0
0
0

2 users

Reviewed this

50% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

milktsunami

Oily, Medium Light, Warm, 19 - 24

24 Jul 2020

milktsunami recommends this product!

Sebagus ituuu!!!! This one is hands down my favorite eye brush from Karis, bener2 great to pick up product. Having a good eyeshadow brush is truly a good investment deh, nge pack eyeshadow jadi mudah dan gak harus bulak balik ambil eyeshadow karena warnanya langsung jadi opaque. Harganya masuk akal dengan kualitas sebagus ini, if you have the budget I highly HIGHLY recommend this brush 💜💜💜

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0

estherselyn

Combination, Medium, Warm, 19 - 24

11 Feb 2019

enak bgt buat nge pick eyeshadow apalagi kalo yg buat di kelopak gituu, shimmer ataupun matte semuanya ok!! trs liat 2018 faves nya veroonica ong dia pake ini buat pake eyeshadow di bawah mata, trs aku coba dan enak bgt jugaa, details gituu karena dia cukup kecil, tp ke blend sempurnaa luvvv!!😍

0