E.L.F Studio Crease Brush - Review Female Daily

E.L.F

Studio Crease Brush

Rp. 39.495

4.3

2
3
0
0
0

5 users

Reviewed this

20% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

aninditasj

Dry, Medium Light, Warm, 25 - 29

21 Apr 2020

aninditasj recommends this product!

aku iseng beli pas di US murah banget kayanya cmn 2 dolar, eh ternyata bagusss!! ga nyangka banget, blending powernya manstap dan alus banget banget. Bener2 brush yang fungsional dan ga neko-neko, dan kalo rusak or mulai jelek ngga sakit hati krn murah bgt

Usage Period : 3 months - 6 months

Purchase Point : target

0

rnathemua

Combination, Medium Light, Warm, 25 - 29

04 Apr 2018

Aku ampe punya 3 backup loh. Ini brush guna banget buat mata orang asia terutama mata yang lipetannya gk gitu ada atau gk ada sama sekali lol. Sizenya pas banget buat bikin crease effect di mata mono lid. Emang gk selembut real technique tapi justru bagus soalnya karna texturenya yang gk lembut banget eyeshadow jadi lebih gampang ke ambil termasuk eyeshadow powdery dan gak pigmented (ahem! Maybelline/ emina). Must have buat yang pemula maupun makeup artis

0

katherinology

Normal, Medium Light, Neutral, 25 - 29

26 Feb 2018

Ukurannya nggak terlalu besar & pas untuk nge-pack warna di area crease. Bulunya lembut & nggak gampang patah/rontok setelah dicuci & dikeringkan. Harganya terjangkau & kebanyakan online store sudah punya. I would def buy another soon!

0

ireneiol

Normal, Neutral, 45 and Above

11 Aug 2016

The tappered shape makes it easy for me to apply transition shade in my monolid eyes. For me, it is the perfect dense that it's not too fluffy yet not to dense that makes it hard to blend. Though the long bristles somehow could make a harsh line along the crease area. Despite that, the bristles are soft and it carries good amount of product each time. It is very cheap while also comparable to high end brushes.

0

lennycheng

Dry, Medium Light, Neutral, 25 - 29

17 Jan 2016

I love that it is a small crease brush that is suitable for my smaller eyes. The brush is fluffy and soft, but isn't the best in blending imo. You need to use better quality eyeshadow in order to have that blended look with this brush, since better quality eyeshadows need smaller effort to blend anyway.

0