Ecotools Fresh and Flawless Five Pieces - Review Female Daily

ADD

Ecotools

Fresh and Flawless Five Pieces

Rp. 200.000

4.2

5
3
2
0
0

10 users

Reviewed this

60% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

Nissae

Combination, Medium Light, Cool, 25 - 29

13 Aug 2017

Ecotools emang merek brush kesukaan aku sih, karna desainnya sederhana tapi ga murahan gitu loh. Tapi kalau berbicara soal brush set ini yang kepakai sama ku cuma powder brush doang haha aku emang gatau sih pakaai brush yang lain buat apa. tapi sejauh ini aku suka sama ... Read more

0

Myrabudiman

Combination, Medium, Neutral, 19 - 24

13 Jun 2017

My favorite brush for now is from eco tools. Its a ready to go brush for your holiday session, because include powder brush, concealer brush and etc. they have super soft fur, easy to wash-off, and stickable with your eyeshadow.

0

wordsbleed

Dry, Medium Light, Warm, 19 - 24

05 Jan 2017

My first ever brush set which I constantly fell in love with. I bought it on Sociolla when they were on sale for just like 150k IDR. They are very soft and nice yet I recommend to put off the residue before applying to your face. The packaging is also a steal, it ... Read more

0

herliyanaindah

Oily, Medium, Warm, 25 - 29

28 Dec 2016

suka banget sama packagingnya. kotaknya ada magnetnya jd bisa menutup sempurna. dan actually ini ada brush set pertama aku. cukup halus bahkan halus dibanget dibandingkan brush "ecek ecek" yg pernah aku beli ecer sebelumnya heheheh. pakai brush ini jg bisa bikin make up ... Read more

0

wennykyuuto

Combination, Medium Light, Neutral, 25 - 29

08 Aug 2016

Good quality, dense & smooth brushes, they also have guidelines on how to use each brush. It's very functional actually, too bad the handle size are too small. They'd be perfect if only their size were normal. The set is very cheap comparing to other brand with similar ... Read more

0

wdylrs

Combination, Light, Warm, 19 - 24

21 Jun 2016

This is my very first face brushes. I saw it at soci*lla and fell in love with the packaging! i have small hands so the size of the brushes just fit me well. and the packaging very travel friendly tho. the quality omg i cant believe they are so dense! pickup the powder/ ... Read more

0

miranirb

Oily, Warm, 19 - 24

31 Jan 2016

Ini adalah brush set ecotools pertama bagi saya. Kemasannya lucu, seperti buku hardcover, dan lumayan kuat. kuasnya datang dalam ukuran mini, kecil jika dibandingkan ukuran kuas pada umumnya. bulunya sangat sangat lembut. enak sekali saat menyentuh kulit tidak sakit ata ... Read more

0

dearsdea

Oily, Medium Light, Cool, 25 - 29

14 Jan 2016

it's my first branded brush, purchased it from onlineshop in tokped because it is way cheaper than in the store. It has a lovely packaging, it came with a box and has flowery pattern, the size is not too big, quite petite for a brush so it's very travel friendly and fit ... Read more

0

arum_me

Dry, Medium, Warm, 25 - 29

05 Dec 2015

Brush set bermerk pertamaku yg semakin meyakinkan aku bahwa kuas adalah senjata untuk makeup bagus. Waktu itu aku beli brush set ini di luxola dan kebetulan lagi discount jadi langsung aku sikat hihi.

Begitu aku coba bulu2nya halus, bentuknya yg mini juga b ...
Read more

0

Elfa-retta

Combination, Medium, Warm, 30 - 34

04 Oct 2015

Suka dengan kuas make up ini,bulu nya lembut sekali dan menghasilhan make up yang flawless,dicuci berkali-kali tidak merubah bentuk kuas,packaging nya lucu dan unik,ukuran kuas nya yang kecil tidak makan tempat dan gampang dibawa travelling...

0