Urban Decay Vice Lipstick LIAR (CREAM) - Review Female Daily

Urban Decay

Vice Lipstick

LIAR (CREAM)

Rp. 220.957.5

4.8

4
1
0
0
0

5 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

darrylenec1

Oily, Light, Neutral, 18 and Under

14 Oct 2020

darrylenec1 recommends this product!

Sekarang suka ngoleksi lipstick UD,,, teksturnya lumayan enak, pas di pakai very creamy dan gak trll matte, and it stays for quite some time. Warnanya juga bagus bgt and this is my fav shade out of the UD lipsticks I have. Tapi, makin lama di aku dia makin kering, bahkan kadang2 kalau kondisi bibir aku kering, dia ngecrack bgt :(. But still can't stop using this 😬💓

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0

Bubbleshine

Normal, Light, Neutral, 40 - 44

25 Apr 2020

Bubbleshine recommends this product!

pencarianku terhadap shade nude berakhir disini...comes in a plastic sleek faceted gun metal tube feels a bit cheap in my hand but its realy a magic inside.the nude colour is beautiful.just exactly like my natural lip color.the formula is creamy and comfortable and seriously this lipstick doesnt sink and creates stupid lines on my lips.thanks to jojoba,avocado and babasu oil as they claims.two swaps for full coverage perfection.its kinda nude tht freshen your face not dead nude as i'm NC10 and very difficult to wear nude lipstick.repurchase ?YES❤❤

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Sephora Online

0

yukiyukayukey

Combination, Light, Neutral, 30 - 34

23 Jul 2019

Warnanya ga terlalu nude, lebih ke coral pucet di aku. Tapi warnanya cakep banget! Kalo lg dandan smokey eyes aku biasanya pake lipstik ini. Dia glide smoothly, glossynya ga lebay. Ga terlalu tahan lama, tapi yang penting ga bikin bibir jadi pecah-pecah. Pake ini tanpa pake lipbalm sebelumnya, masih aman.

0

naomikezia

Combination, Medium, Neutral, 19 - 24

01 Jun 2019

Warnanya kayak nude, glides on smoothly, finishnya gak matte tp gak glossy kayak satin finish. Bagus bgt di bibir, dan gak bikin bibir kering. Packaging nya juga classy. Worth it bgt! Repurchase? Yess!!

0

dintyagendut

Combination, Medium, Neutral, 25 - 29

24 Jan 2018

my second favorite nude lipstick after MAC kinda sexy. warnanya pas untuk kulitku, creamy, moist untuk bibir dan gak gampang ke hapus. but a lil bit pricey for a lipstick, mungkin bakal repurchase dengan warna lain because Vice Lipstick has so many shades !

0

SIMILAR PRODUCTS

Urban Decay Vice Lipstick BARFLY (CREAM)

be the first to review!

Vice Lipstick

BARFLY (CREAM)

Urban Decay
Urban Decay Vice Lipstick SHAME (CREAM)

be the first to review!

Vice Lipstick

SHAME (CREAM)

Urban Decay
Urban Decay Vice Lipstick SEISMIC (SHEER SHIMMER)

be the first to review!

Vice Lipstick

SEISMIC (SHEER SHIMMER)

Urban Decay
Urban Decay Vice Lipstick PHONE CALL (SHEER)

be the first to review!

Vice Lipstick

PHONE CALL (SHEER)

Urban Decay