Upmost Beaute Airy Velvet Lipcream - Beauty Review

Upmost Beaute

Airy Velvet Lipcream

Morning Blush

Rp. 148.500

4.6

3
2
0
0
0

5 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

arintia

19 - 24

Combination, Medium, Neutral

04 Jun 2022

arintia recommends this product!

packagingnya cantikkkk sumpah😍 ditambah warnanya morning blush ini oke banget warna pink yang cantik. teksturnya tidak terlalu creamy, warnanya pigmented juga, ringan, ga bikin bibir kita kering terus terdapat kandungan shea butter,vitamin e, hyaluronic sodium, castor oil

Usage Period : 6 months - 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0

Naominathaliaeve

19 - 24

Oily, Light, Neutral

28 Oct 2021

Naominathaliaeve recommends this product!

One of the comfiest lip cream ever buat yang ga hobi pake lip cream kayak aku đŸ€ The texture is thin and not drying on the lips, it also sits nicely under other lip products, cocok bgt buat base ombre! The packaging is pretty and the applicator has a slight dent on it to hug your lips when applying, which I like. This has a full coverage application, I haven't felt the need to double dip or do a second layer. It smells like the typical vanilla liquid lip smell, nothing overwhelming. It lasted pretty well and it doesn't dry my lips out which is a huge plus.

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : PR Package

0

destryangryana

19 - 24

Oily, Medium Light, Warm

26 Oct 2021

destryangryana recommends this product!

The packaging is obviously beautiful! Teksturnya creamy, gak gumpal dan masih cukup ringan saat dilayer. Pigmentasinya sendiri medium, 2 layer udah cukup untuk jadi full coverage. Lip cream ini ada wanginya, wangi manis jadi nyaman banget dipakai. Finishnya sesuai namanya, velvet. Karena dia velvet, masih ada transfer saat dipakai, tapi good thing is dia gak kering & gak memperjelas garis bibir. Love the product. ❀

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Female Daily Event

0

sequinjoan

30 - 34

Normal, Medium Light, Neutral

21 Aug 2021

sequinjoan recommends this product!

Even transfer, but still stain di bibir. Ringan banget dipake dan ga bikin bibir kering sama sekali. Shade yang ini warnanya kalem, pink yang soft, looks like healthy lips. Ini cocok banget buat dipake sehari-hari, zoom meeting makeup, or just at home. Must have shade!

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Gift

0

kittylestrange91

25 - 29

Combination, Medium Light, Neutral

27 Jul 2021

kittylestrange91 recommends this product!

morning blush ini warnanya nude pink dengan undertone mauve. packagingnya bagus, mewah gitu. teksturnya lip cream nya juga creamy, dan high coverage sekali swipe. aplikator nya beda, doe foot tapi ngga miring, dia cekung gitu. matte finish tapi ngga bikin bibir terasa kering, tapi sayangnya ngga transferproof.

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

SIMILAR PRODUCTS

NuFace Nu Matte Lip Cream 01 Everly Pink

4(1)

Nu Matte Lip Cream

01 Everly Pink

NuFace
NuFace Nu Matte Color Bomb Lipstick 09 Playful Tiffany

be the first to review!

Nu Matte Color Bomb Lipstick

09 Playful Tiffany

NuFace
NuFace Nu Matte Color Bomb Lipstick 08 Charming Karina

be the first to review!

Nu Matte Color Bomb Lipstick

08 Charming Karina

NuFace