Tom Ford Lip Color Sable Smoke - Review Female Daily

ADD

Tom Ford

Lip Color

Sable Smoke

Rp. 739.406.05

5.0

3
0
0
0
0

3 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

alexacgnwn

Combination, Light, Neutral, 19 - 24

alexacgnwn recommends this product!

14 Feb 2020

Aku udah pakai ini since it was released years ago. It's just SO GOOD. Teksturnya creamy, finishnya bagus banget, it's creamy and pigmented banget (not sheer at all), nggak membuat bibir kering, packagingnya mewah dan bagus banget. Lipsticknya Tom Ford nggak pernah biki ... Read more

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0

msallets

Combination, Light, Warm, 30 - 34

23 May 2018

I love love love the packaging. Super prestigious yet classy! Since I love nud3 color, this is the truly perfect nude lipstick. The pigmentation oh My God, the best! 1 swipe and voila! You're ready ro rock the stage! Super cantik, super classy dan aku yangskin tone ... Read more

0

fatisme

Oily, Medium, Warm, 19 - 24

15 Jan 2016

Saya beli di SG. Awalnya takut warnanya bakal gak sebagus seharusnya karena my super dark lips. Tapi thank god waktu sampai amazed banget sama warnanya. Dark lips ku kecover banget. Packaging juga okay. Dibanding chanel, lebih tidak terlalu matte ini. Jadi mattenya tida ... Read more

0

SIMILAR PRODUCTS

Tom Ford Lip Color Cherry Lush

4.7(6)

Lip Color

Cherry Lush

Tom Ford
Tom Ford Lip Color Virgin Rose

be the first to review!

Lip Color

Virgin Rose

Tom Ford
Tom Ford Lip Color Lylac Nymph

be the first to review!

Lip Color

Lylac Nymph

Tom Ford
Tom Ford Lip Color Forbidden Pink

5(2)

Lip Color

Forbidden Pink

Tom Ford