Tom Ford Lip Color Sable Smoke - Review Female Daily

Tom Ford

Lip Color

Sable Smoke

Rp. 739.406.05

5.0

3
0
0
0
0

3 users

Reviewed this

34% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

14 Feb 2020

alexacgnwn recommends this product!

Aku udah pakai ini since it was released years ago. It's just SO GOOD. Teksturnya creamy, finishnya bagus banget, it's creamy and pigmented banget (not sheer at all), nggak membuat bibir kering, packagingnya mewah dan bagus banget. Lipsticknya Tom Ford nggak pernah bikin kecewa. Emang mahal but I'm willing to splurge on tom Ford lipsticks. It's better than Chanel & Dior

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0

23 May 2018

I love love love the packaging. Super prestigious yet classy! Since I love nud3 color, this is the truly perfect nude lipstick. The pigmentation oh My God, the best! 1 swipe and voila! You're ready ro rock the stage! Super cantik, super classy dan aku yangskin tone nya light, memang terlihat gapakai apa2, but this is perfect flr the smokey makeup because you just need a good nude color ro make it more vibrant! Good job Tom Ford!

0

14 Jan 2016

Saya beli di SG. Awalnya takut warnanya bakal gak sebagus seharusnya karena my super dark lips. Tapi thank god waktu sampai amazed banget sama warnanya. Dark lips ku kecover banget. Packaging juga okay. Dibanding chanel, lebih tidak terlalu matte ini. Jadi mattenya tidak kering. Super recommended for dark lips people!

0

SIMILAR PRODUCTS

Tom Ford Lip Color Cherry Lush

4.7(7)

Lip Color

Cherry Lush

Tom Ford
Tom Ford Lip Color Virgin Rose

be the first to review!

Lip Color

Virgin Rose

Tom Ford
Tom Ford Lip Color Lylac Nymph

be the first to review!

Lip Color

Lylac Nymph

Tom Ford
Tom Ford Lip Color Forbidden Pink

5(2)

Lip Color

Forbidden Pink

Tom Ford