Stila Stay All Day Liquid Lipstick Amore - Review Female Daily

Stila

Stay All Day Liquid Lipstick

Amore

Rp. 330.000

4.6

3
1
0
0
0

4 users

Reviewed this

50% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

11 Sep 2020

agatha01 recommends this product!

Karna baru pertama kalii pake lip matte yg cairr jdii awal” agak anehh, pas di aplikasiin itu kyk naruk air atau minyak ke bibir tpii lama” jdii baguss.. trus pecah” di bibir tu jadii agak ga kliatann, walaupun kurang suka pas ngaplikasiin nya tpiii untuk hasilll nya baguss bangett

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Official Brand Store

0

09 Jan 2020

melitasebastian recommends this product!

Naaah kalo kamu baca review2 stila aku sebelumnya si amore ini lebih pantes dibanding apple to apple ma ARIA. Bukan ma becca deng :P amore tipe lebih soft n muted dari aria. Kalo kamu mungkin kurang suka ma ngejreng n bold nya aria bisa pilih ini. Next aku bakal review como, masih dalam range warna ungu nya stila

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Sephora

0

19 Dec 2015

yes ! yes ! yes !
def one of my fav lipstick ever . formula n warnanya , semua oke . warnanya cantik2 , formulanya buildable , pigmented pastinyaa , tp ga bikin bibir kering n mudah dibersihin .aku koleksi semua warna si Stilla Liquid Lipstick inii haha
emang agak pricey sih , but its worth every pennies .
menurutku its a must have item ! :)

0

19 Dec 2015

One of my fave color and formula of lipstick. Stays put for hours and best part no parabens and all the nasty stuff. The color can be intimidating on tube, but you only need thin layer and it's buildable according to your need. Amore ini kalah pamor sama saudaranya si "patina", but the color is so gorgeous, although i think it's not for everyone.

0

SIMILAR PRODUCTS