Rimmel Provocalips 16HR Kissproof Lip Colour Skinny Dipping - Review Female Daily

Rimmel

Provocalips 16HR Kissproof Lip Colour

Skinny Dipping

Rp. 120.000

3.0

0
1
1
1
0

3 users

Reviewed this

0% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

lifeafternu

Dry, Medium, Warm, 25 - 29

20 Nov 2015

ngga suka sama warnanya, bikin kusem muka (NC 35-40)
claim kiss proofnya juga menurut saya ngga ah, udah dilapis dengan lapisan ke2 untuk waterproofnya, tapi kayanya malah bikin jadi lengket dan lebih shiny aja

0

fie182

Combination, Light, Warm, 35 - 39

12 Nov 2015

Shade provocalips ini terlihat pucat di bibir aku. TIap kali pakai ini, selalu ditanya apakah lagi sakit.
huhuhuhu, mungkin akibat blind buy ya, dimana swatch di bibirnya tidak sama dengan swatch di bibir aku.
mungkin harus ditimpa dengan warna yang lebih cerah

0

nadiashifa

Combination, Medium Light, Neutral, 25 - 29

23 Aug 2015

This colour washes me out completely. Kirain bakal jadi brownish nude yang cantik gituu. But no, I look dead when I wear this shade. I think only limited people can pull off this shade. I dont like the packaging I find it impractical and quite tacky...like a cheap, toy-like. So it's a miss for me.

0