Pearl & Darling Matte Lipstick Fairy Tale - Review Female Daily

Pearl & Darling

Matte Lipstick

Fairy Tale

Available in

4.8

3
1
0
0
0

4 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEWSigned & Sealed with honesty

Filter |

Sort by:

newest

nurhadian

Normal, Medium, Warm, 30 - 34

20 Aug 2020

nurhadian recommends this product!

Lipstick yg bentuknya bullet pertama yang jadi favorit. Biasanya kalau bentuknya bullet selalu gagal di bibirku, either kering banget meski claimnya satin, atau warnanya kurang seru. Tapi Fairy Tale ini gliding well dan moisturizing banget di bibirku. Selain itu warnanya oke banget: nude mauve tapi lebih gelap gitu. Kalau sedang malaaas bgt aktivitas I will only wear this to make an effortless nude lips look. Go buy and try yourself🌻

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

ajengrat1811

Normal, Medium Dark, Warm, 25 - 29

22 Jul 2020

ajengrat1811 recommends this product!

such an underrated products! this is so good! you guys need to try at least one! the formula is super duper creamy and pigmented and lightweight. it’s not long lasting, obviously, but i’d better to reapply thousand times than having a super duper longlasting dry matte lip products. and the packaging you guyssss!!!! super beautiful! hands down PnD 🤍

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Beauty Studio

0

peanutbunny0109

Oily, Medium Light, Neutral, 19 - 24

04 Jul 2020

peanutbunny0109 recommends this product!

Terbuai karena packaging outercasenya yang very lovely dan berbeda dari lipstick2 biasa, but unfortunately the real lipstick pack is quite wide and very sharp on the edges aku takut ngebaret kulit :" anyway awalnya takut2 akan jd fail purchase karna ini matte lipstick dan bibirku kering parah– thank god it doesnt make my lip dry????? wow magic sekali (or mayhaps im prepping them right before). the shade is JUST RIGHT for my taste and my skin– warna2 secure and safe yg akan dicari semua orang (nude pink menuju brown). Im not giving this product 5 stars just because the primary packaging is kinda meh but i'll use this more often i guess!

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Tokopedia

0

symastna

Normal, Medium, Neutral, 18 and Under

01 Oct 2019

symastna recommends this product!

iniii jugaa bikin aku super duper jatuh cinta dengan semuanyaaa, sama kayak favoritku si pumpkin spice. Packaging nyaa lucuuu bangett kesan kesan gothic gitu dan bikin inget sama harry potter hihihi dipakenya enak karena bikin lembab dan gak beratt juga, gak terlau transfer waktu dipake makan, wanginyaaa juga enakk. WAJIB BANGET DIBELII SUPER DUPER LUCUU

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Brand website

0