Charlotte Tilbury Matte Revolution - Beauty Review

Charlotte Tilbury

Matte Revolution

Bond Girl

Rp. 24

5.0

7
0
0
0
0

7 users

Reviewed this

29% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

votjh

19 - 24

Oily, Light, Neutral

03 May 2020

votjh recommends this product!

Gila warnanya bener-bener cantik, dipake tebel sexy, dipake tipis-tipis juga tetep super cakep jadinya. Untuk dipake jalan-jalan biasa lebih suka dipake tipis2. Warnanya berry tapi agak kecoklat-coklatan gitu ya, aku emang suka banget yang agak kecoklatan jadi bener-bener cocok di aku. Ketahanan biasa aja, tapi formulanya enak banget, glides on smoothly on my lips, kalopun bibir lagi ga super smooth dia tetep keliatan bagus.

Usage Period : 1 month - 3 months

Purchase Point : Shopee

0

IvyMinerva

25 - 29

Combination, Medium, Neutral

05 Jun 2019

My holy grail lipstick. Teksturnya yang soft bikin bibir ga gampang kering kalau dipake dalam waktu yang lama. Diaplikasiin tipis bisa cocok banget untuk natural look, dan kalau diaplikasiin lebih dari satu swipe bisa untuk bold look.

0

msallets

30 - 34

Combination, Light, Warm

23 May 2019

What should I say? Charlotte Tilbury has the best 10 out of 10 lipstick formula that I couldn’t resist! High pigmentation, extremely pretty color and super hydrate are my main reason why I always love CT lipstick. This color is brown cocoa deep color and still suit well with Asian girl

0

hermajestylioness

25 - 29

Dry, Medium, Warm

22 Nov 2018

I really ❤ Charlotte Tilbury & this one is my first lipstick. First of all, I love love love the packaging, I mean, it's Rose Gold ❤ The texture is matte but still very comfortable to use. Bond Girl is a classic mature mauve shade that is so wearable for daily. Considering to buy another shades too.

0

Tir2005

35 - 39

Oily, Medium, Neutral

20 Oct 2018

Very very beautiful color. Beli ini krn waktu itu lg hits, packagingnya mewah banget, harganya jg mahal, walo ga semahal ysl tatougae couture. Warnanya remind me of gerard cosmetics 1995. Dan emang warna 1995 banget. Grunge moment

0

ajengrat1811

25 - 29

Normal, Medium Dark, Warm

10 Sep 2018

ajengrat1811 recommends this product!

my most fav high-end bullet lipstick ever! the color suits me so well ,, bisa di built to your personal preference ,, klo aku suka pake di swipe2 dikit aja gt biar bikin bibir merona alami .. the formula is comfortable banget walopun terhitungnya ga terlalu tahan lama, but the stain stays beautifully! this shade and pillow talk are my faves! pasti cocok sih di semua jenis kulit, karena on my tan skin aja this looks so flattering! can't find the dupes for this tho'. anyone? OH! and the elegant looking packaging, who can resist?

Usage Period : More than 1 year

Purchase Point : Official Brand Store

0

karinansyori

25 - 29

Normal, Medium Light, Warm

04 Jun 2018

Shade ini my next fav after Very Victoria. Warnanya natural berry gitu, kalau dipake sekali swipe warnanya agak merah. Kalau lebih dr sekali swipe, warnanya jd brownish red but still in the shade of red. Formula dan teksturnya jg the best bgt utk matte lipstick. Matte-looking but not drying!

0