Guele Cosmetics Lip Fleur - Beauty Review

Guele Cosmetics

Lip Fleur

Ros

Rp. 109.000

5.0

2
0
0
0
0

2 users

Reviewed this

100% users

Recommended this

Description

MEMBER'S REVIEW#FakeFree and Authentic
Fake or paid reviews and violating accounts can be deleted / banned. Read our full Beauty Review Terms & Conditions here.

Filter |

Sort by:

newest

Nurmadn

19 - 24

Oily, Medium Light, Warm

17 Nov 2023

Nurmadn recommends this product!

I've been used most of products of this brand and many of it just underrated, bener2 ga terima kalo lip line nya juga underrated karna bener2 bagus untuk liptint, stain ok, shades cantik, my kinda liptint bgt pokoknya, gak neko2 dan affordable

Guèle Cosmetics Lip Fleur imgfdn-ca6db391-26d8-4ffb-9a53-16b6b3dea6f3-2503382 1

Usage Period : Less than 1 week

Purchase Point : Shopee

0

kittylestrange91

30 - 34

Combination, Medium Light, Neutral

02 Nov 2023

kittylestrange91 recommends this product!

kayanya ini lip tint lokal yg stainnya paling awet 😆 finishnya juga ngga matte, tapi ngga glossy juga, maybe satin? karena dia keliatan glossy tapi ngga lengket nempel" gitu, pas dipake pun dia lgsg ngeset stain nya. dry lips friendly pula. ros ini warnanya red berry, cakep banget, dipake sendiri oke, diombre pun cakep. trus wangi dan rasanya rasa lychee 😆

Guèle Cosmetics Lip Fleur imgfdn-ff6acf88-9468-40ea-b018-c35f2a600fd5-2494499 1
Guèle Cosmetics Lip Fleur imgfdn-4e763f89-0cb7-40aa-8d8f-b10c9a3f2aa7-2494499 2
Guèle Cosmetics Lip Fleur imgfdn-8ce48a1a-28ac-4347-ad4f-d13d1a378e7b-2494499 3

Usage Period : 1 week - 1 month

Purchase Point : Shopee

0

SIMILAR PRODUCTS

Guele Cosmetics Lip Fleur Mone

be the first to review!

Lip Fleur

Mone

Guele Cosmetics
Guele Cosmetics Lip Fleur Ammi

be the first to review!

Lip Fleur

Ammi

Guele Cosmetics